Forum » Mobilne tehnologije » Še kdo tu pa tam ne prejme kagega sms-ja?
Še kdo tu pa tam ne prejme kagega sms-ja?
algo ::
Imam HTC Desire HD ter simobil naročnino. Tu pa tam ne prejmem kakšnega sms-ja, ki mi ga kdo pošlje in bom zaradi tega znoru!!! Ker je res glupo, ko folk pol misli, da ne odgovarjam ali da ignoriram itd. Pa smsja 100% nisem dobil! Za znoret! Kdo je kriv? Simobil, gsm ali kaj, da vem urgirati, ker tko več ne gre! F*k sm besen, ker se mi je to že parkrat zgodilo ampak vse to sem izvedel potem kasneje in čisto po naklučju (bog si ga vedi za koliko primerov sploh ne vem)!!!
- spremenil: Gandalfar ()
brodul ::
Na zalost se mi je parser pri tem postu usul, tako da ne vem kako naj pomagam.
Pretending to be a mature adult is so exhausting.
DeFacto21 ::
Sem simobilov uporabnik odkar uporabljam mobitel in verjemi da nisi edini s tem problemom
Občasno tudi sam ne dobim kakega sms-a. Ampak ni tak hudo (vsaj pri meni ne) , ne dogaja se lih pogosto.
Občasno tudi sam ne dobim kakega sms-a. Ampak ni tak hudo (vsaj pri meni ne) , ne dogaja se lih pogosto.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeFacto21 ()
gendale ::
jst mam originalnega desira in sem pri mobitelu, vse pride
moji so pa tudi vsi dostavljeni (tudi simobil uporabnikom)
moji so pa tudi vsi dostavljeni (tudi simobil uporabnikom)
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gendale ()
tony1 ::
Pa ne mi rečt da na S! tudi tega ne morejo poštimati?
Imam Mobitelovo naročnino 13 let z raznoraznimi GSMi, pa se mi ni izgubil še noben mesidž... Res pa je, da nimam androida...
Imam Mobitelovo naročnino 13 let z raznoraznimi GSMi, pa se mi ni izgubil še noben mesidž... Res pa je, da nimam androida...
blackbfm ::
Smsi kot sistem, protokol, whatever nimajo nobene garancije da pridejo, ampak načeloma se to skoraj ne dogaja. Je večja možnost da se ti je operacijski sistem zahaklal kje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
kr1ženska ::
Si si probal posodobit ali pa na novo naložit softver? Prijateljem pa svetuj, naj vklopijo funkcijo poročilo o dostavi. Uporabna stvar zaradi takih primerov oziroma, ko je nekdo nedosegljiv.
blackbfm ::
če je OS sfuzlan, ti poročilo o dostavi nič ne pomaga, ker je možno da telefon sporočilo sprejme ampak ga ne zapiše v bazo/prikaže
kunigunda ::
Ce bojo frendi dubl porocilo o dostavi, pol bo vedu da ma telefon zj...n, drgac ma pa simobil probleme (razn ce tud porocila ne dostavlja kul, pol pa menjat operaterja k tole vidm po forumih ze dolg traja pr S!)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kunigunda ()
100% sem da je to napaka pri simobilu. Slišim od folka da jih ma več podobne probleme.
Meu sem naročnino pri simobilu, zdaj mam pa na kartico, in v obeh primerih sem občasno meu probleme z sms-i.
Sam čudno je da simobil to ne porihta.
Meu sem naročnino pri simobilu, zdaj mam pa na kartico, in v obeh primerih sem občasno meu probleme z sms-i.
Sam čudno je da simobil to ne porihta.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeFacto21 ()
Poglej se nastavitve telefona. Eni majo moznost da poves a se shrani SMS na sim ali v telefon (novejsi grejo vecinoma vsi v telefon).
Ce mas na SIM, zna biti kapaciteta (10,20 smsov max), v tem primeru ga pac ne bos dobil, dokler ne spraznis placa. Telefon dvomim, da
se ti hitro zafila.
Ce mas na SIM, zna biti kapaciteta (10,20 smsov max), v tem primeru ga pac ne bos dobil, dokler ne spraznis placa. Telefon dvomim, da
se ti hitro zafila.
Mamaplata ::
Meni se pa dogaja da pošiljam s tušmobila v simobil pa občasno ne pride cel sms skoz , oziroma če pošlem par smsov skupaj na simobil pride polomljen .
S simobila v tuš pa se mi je to zgodil samo dvakrat .
V čem je problem ?
S simobila v tuš pa se mi je to zgodil samo dvakrat .
V čem je problem ?
Hm, cudn, k redki so telefoni k pokazejo sam del dolgega sms-a (oz. jih ne poznam kateri bi bli taki). Ker model pa mas, da ti
samo pol pokaze ?
samo pol pokaze ?
Recimo prej sem meu na naročnino samsung star, zdaj mam pa samsung galasy s2 (na kartico) pa so problemi isti.
Ampak kot sem že dejal, ne dogaja se lih pogosto. Se pa zgodi
Ampak kot sem že dejal, ne dogaja se lih pogosto. Se pa zgodi
Hm, zanimivo, tezko je zdej reci a jih dejansko nisi vse segmente prejel, al jih je pa telefon pobrkljal, ker ne-celi sms bi mogu telefon po dolocenem cajtu zbrisat (ne da bi ti sploh vedu da je kej prslo)
SG_101 ::
Da ne odpiram nove teme. Tudi meni se je že večkrat zgodilo, da kar naenkrat ni šlo poslati smsov oz. jih prejeti. Tudi včeraj je bilo tako, potem pa sem izklopil prenos podatkov in sem naenkrat prejel 5 sporočil... v čem je point? Sprva sem mislil, da je preveč nabasan pomnilnik vendar ni bil...
imam pa simobil in samsung ace
imam pa simobil in samsung ace
Apple ::
Imam HTC Desire HD ter simobil naročnino. Tu pa tam ne prejmem kakšnega sms-ja, ki mi ga kdo pošlje in bom zaradi tega znoru!!! Ker je res glupo, ko folk pol misli, da ne odgovarjam ali da ignoriram itd. Pa smsja 100% nisem dobil! Za znoret! Kdo je kriv? Simobil, gsm ali kaj, da vem urgirati, ker tko več ne gre! F*k sm besen, ker se mi je to že parkrat zgodilo ampak vse to sem izvedel potem kasneje in čisto po naklučju (bog si ga vedi za koliko primerov sploh ne vem)!!!
Meni se je enako dogajalo na Samsungu S3... Vsaki 2h bi moral dobiti SMS, pa ga nisem... Od 252 poslanih SMSjev 2 SMSjev nisem dobil. Po logih, poslanih SMSjev, je bilo pa videti, da je bil SMS uspešno dostavljen.
LP, Apple
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SMS uganka???Oddelek: Mobilne tehnologije | 1544 (1267) | tlozej |
» | Sms ni prišel do naslovnika?Oddelek: Mobilne tehnologije | 13817 (12343) | kunigunda |
» | simobil & sms virusOddelek: Mobilne tehnologije | 5205 (4066) | kunigunda |
» | SMS Poštar v3.0 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 72580 (29175) | DJ Beat |
» | Pošiljanje sms-jevOddelek: Mobilne tehnologije | 4851 (4184) | CaqKa |