Forum » Strojna oprema » Kako programiram analogni delefon da zvoni na določeno ISDN številko?
Kako programiram analogni delefon da zvoni na določeno ISDN številko?
Ribicija ::
Imam ISDN cetralo z dvema analognima priključkoma. Če hočem da mi analogni telefon zvoni na določeno številko, ga moram s kombinacijo nekih ukazov sprogramirati, da zvoni ko kdo kliče na le-to.
Ukaz sem sicer imel nekje napisan pa sem ga izgubil in me zanima če morda kdo kaj pozna te zadeve.
Ukaz sem sicer imel nekje napisan pa sem ga izgubil in me zanima če morda kdo kaj pozna te zadeve.
Chessman ::
Ven da odgovor sicer ni to kaj bi rad slišal, ali si mogoče pogledal v navodila za NT+2ab.
Tam imaš napisan cel postopek kako se programira NT+2ab. Jaz sem navodila dobil zraven ko so mi priklopli ISDN. Vendar moram preverit če se še kje potikajo.
Drugače pa se naredi francoza, dvigni slušalko in pokliči na prijavo napak. Upaš lahko da bodo mogoče (z povdarkom na MOGOČE) se našli kakšni tehnični ljudje ki bodo kaj vedeli. Sicer pa probat ni greh.
Tam imaš napisan cel postopek kako se programira NT+2ab. Jaz sem navodila dobil zraven ko so mi priklopli ISDN. Vendar moram preverit če se še kje potikajo.
Drugače pa se naredi francoza, dvigni slušalko in pokliči na prijavo napak. Upaš lahko da bodo mogoče (z povdarkom na MOGOČE) se našli kakšni tehnični ljudje ki bodo kaj vedeli. Sicer pa probat ni greh.
Baja ::
To storiš tako, da določiš MSN-je. Kako gre pri tvojem telefono to boš pa moral sam pogruntat.
Jaz mam tudi isdn telefon pa en analogni telefon. Na isdn telefonu lahko določim 8 msn-jev. 4 za isdn telefon (msn 0,1,2,3) in 4 za analognega (msn 4,5,6,7). Potem vzameš zadnjo cifro svojih dveh številk in jih vpišeš eno na msn 0, drugo pa na msn 4. Torej če maš številki 1234567 in 1234566, vpišeš za msn 0 7, in za mns 4 6.
Jaz mam tudi isdn telefon pa en analogni telefon. Na isdn telefonu lahko določim 8 msn-jev. 4 za isdn telefon (msn 0,1,2,3) in 4 za analognega (msn 4,5,6,7). Potem vzameš zadnjo cifro svojih dveh številk in jih vpišeš eno na msn 0, drugo pa na msn 4. Torej če maš številki 1234567 in 1234566, vpišeš za msn 0 7, in za mns 4 6.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Analogni telefon na razvezanemu dostopu ne delaOddelek: Omrežja in internet | 3532 (3457) | Chessman |
» | priklop prenosnega telefona na isdn linijoOddelek: Pomoč in nasveti | 1910 (1730) | roli |
» | pretvornik za delovanje analognega telefona na isdn kabluOddelek: Mobilne tehnologije | 1424 (1302) | Caligula |
» | Analogni telefon na ISDNOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2254 (1818) | madmitch |
» | Analogen telefon preko ISDN-jaOddelek: Loža | 1652 (1547) | DMouse |