Forum » Strojna oprema » Kako preveriti da je RAM brez napak
Kako preveriti da je RAM brez napak

Trupl0 ::
No zdaj sm ugotovu, po številnih BSODih v XPjih, da imam verjetn defektn ram, ker ne pogruntam nobene razlike me zanima če lahko s kakšnim programom preverm ram...enkat sm ga že mel sam ne vem imena...
 v XPjih, da imam verjetn defektn ram, ker ne pogruntam nobene razlike me zanima če lahko s kakšnim programom preverm ram...enkat sm ga že mel sam ne vem imena...

BTW imam 256mb pc2100 rama ter amdja
 v XPjih, da imam verjetn defektn ram, ker ne pogruntam nobene razlike me zanima če lahko s kakšnim programom preverm ram...enkat sm ga že mel sam ne vem imena...
 v XPjih, da imam verjetn defektn ram, ker ne pogruntam nobene razlike me zanima če lahko s kakšnim programom preverm ram...enkat sm ga že mel sam ne vem imena...BTW imam 256mb pc2100 rama ter amdja
If you are going through Hell, keep going !
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Ko dam ram v prenosnika se ne zažene, zakaj?Oddelek: Strojna oprema | 3585 (3242) | Rainbow Dash | 
| » | Rami - in njih nadgradnjaOddelek: Pomoč in nasveti | 4810 (4113) | cobrastar | 
| » | RAMiOddelek: Kaj kupiti | 2078 (1794) | flipflop | 
| » | A je to sploh možno (RAMi)?Oddelek: Strojna oprema | 3509 (2730) | bobi1992 | 
| » | Kje kupiti star RAM za prenosnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5115 (4550) | Smukecc |