Forum » Pomoč in nasveti » Orto reklama
Orto reklama
anonynino ::
pozdrav,
vprašal bi če je kdo videl orto reklamo(simobil) v kateri so dildoji. Dobesedno. Reklama bi naj prikazovala o nevarnostih mladine v družabnih omrežjih ...
Če je kdo videl mi naj prosim napiše link.
hvala.
vprašal bi če je kdo videl orto reklamo(simobil) v kateri so dildoji. Dobesedno. Reklama bi naj prikazovala o nevarnostih mladine v družabnih omrežjih ...
Če je kdo videl mi naj prosim napiše link.
hvala.
madog ::
sam edina bl blesava raklama je pa zdej samo od renaulta z unimi "str sm 3 leta pa sm si kupu avto", totalno idiotsko in nezanimivo
*my 2 € cents
*my 2 € cents
Phenom II X4 955 BlackEdition|M4A87TD EVO|OCZ 2x2GB @1333MHz|Sapphire HD5770 OC
PaX_MaN ::
orto reklamo(simobil) v kateri so dildoji
WAT
Reklama bi naj prikazovala o nevarnostih mladine v družabnih omrežjih ...
Meh, una k pridejo čefurji, ho-ho-hoes pa Švarcnigger k enmu mulcu na dom je pune haufne bulša.
vorantz ::
meni je pa dobra ta verzija reklame :P
sicer pa je na sporedu bol pozno, po polnoci se mi zdi
predvsem zato kr so dildoti pa na koncu recejo vse ostalo je en kurac namesto kr neki
sicer pa je na sporedu bol pozno, po polnoci se mi zdi
predvsem zato kr so dildoti pa na koncu recejo vse ostalo je en kurac namesto kr neki
Nagi Bator ::
Hmm, kaj? Neki folk si podaja dildote, potem pa pride nek zmeden kekec z applom mimo?!
Sem pa ze raje za "en kurac"!
Kaj sploh to dela v "pomoc in nasveti"?
Sem pa ze raje za "en kurac"!
Kaj sploh to dela v "pomoc in nasveti"?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nagi Bator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brezplačne kriptovaluteOddelek: Kriptovalute in blockchain | 13709 (2683) | Stefan01 |
» | Lažne vesti oblikujejo javno mnenje in vplivajo na volitve (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 53362 (40537) | gus5 |
» | Pridiga o moralnem propadu, YOLO-ja in SWAG-aOddelek: Loža | 8359 (7500) | leiito |
» | V Kiberpipi ta teden: Spletno nakupovanje, Socialnumbers, nadgradnje sposobnosti človOddelek: Novice / Kiberpipa | 3773 (2675) | Tear_DR0P |
» | Prenos iste Gsm številke v katerokoli omrežjeOddelek: Mobilne tehnologije | 4244 (3396) | tengo |