Forum » Mobilne tehnologije » Težava z zaznavanjem dotika
Težava z zaznavanjem dotika
GRT811 ::
zdravo,
imam samsung galaxy s. Zjutraj sem želel opraviti klic, vendar sem ugotovil, da ne morem odpreti imenika. Poskusil se tudi druge programe ki jih imam na osnovnem zaslonu vendar brez odziva. Zaslon je bil popolnoma mrtev na odzive Zaustavil sem ga in ga ponovno zagnal. Žal se napaka ni popravila . Ali se napako dalo popravit brez servisa ali bo moral telefon obiskati servis?
Hvala za vse odgovore
imam samsung galaxy s. Zjutraj sem želel opraviti klic, vendar sem ugotovil, da ne morem odpreti imenika. Poskusil se tudi druge programe ki jih imam na osnovnem zaslonu vendar brez odziva. Zaslon je bil popolnoma mrtev na odzive Zaustavil sem ga in ga ponovno zagnal. Žal se napaka ni popravila . Ali se napako dalo popravit brez servisa ali bo moral telefon obiskati servis?
Hvala za vse odgovore
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stvarna napaka?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3835 (1424) | Machete |
» | Simobil, ram2 pritožbaOddelek: Pomoč in nasveti | 7149 (6084) | St235 |
» | Zanimiv problem z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 2440 (1929) | chrush |
» | "Umiranje" digitalnih kamer/fotoaparatov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 14575 (7128) | Dr_M |
» | televizor 100Hz 72 ekran - kateri?Oddelek: Kaj kupiti | 1691 (1439) | Caligula |