Forum » Loža » Menjava službe, problemi, psiholog?
Menjava službe, problemi, psiholog?
jype ::
zlobcek> Vsekakor pa ni rešitev kakšna resna baba ali kaj podobnega.
Moral bi najt tako, ki z delom konča pozneje kot ti in pade v pojstlo, ko se zbudi pa laufa nazaj delat.
Moral bi najt tako, ki z delom konča pozneje kot ti in pade v pojstlo, ko se zbudi pa laufa nazaj delat.
Invictus ::
Po enem tednu dela na novem šihtu, pusti stari šiht.Nisi bila še nikoli redno zaposlena, ne?
O.
To čisto lahko narediš.
Daš odpoved, dobiš 3 mesece odpovednega roka. Pogledaš stari dopust, recimo da ga imaš 15 dni (3 tedne).
En mesec pred koncem službe vzameš te 3 tedne dopusta. Šef reče ne. Ti vseeno greš na dopust. Kaj bo pa naredil, te odpustil?
Dopust je tudi pravica, ki ne sme biti kratena prevečkrat.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
zlobcek ::
jype rajt:D... No saj, pri takem delovniku je pač nek pameten resen odnos nemogoč.
Je pa možno namesto telovadbe recimo tako žensko izkoristit za kakšnega quickija.
Je pa možno namesto telovadbe recimo tako žensko izkoristit za kakšnega quickija.
jype ::
zlobcek> Je pa možno namesto telovadbe recimo tako žensko izkoristit za kakšnega quickija.
In obratno.
In obratno.
Šmorn ::
Po prvi seansi pri psihologinji moram reči, da dobro zgleda . Drugače pa zanimiva izkušnja. Si nisem predstavljal, da bo skoraj točno tako, kot v ameriških filmih. Ona si je ves čas nekaj zapisovala, jaz pa na začetku večinoma govoril. Potem je zadeva nekako prerasla v debato. Povedala mi dejansko ni nič, kar nebi že razumsko vedel. Verjetno bom nadaljeval.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pustil bom šiht (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 26512 (14804) | Steinkauz |
» | Izgorelost (burnout) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17599 (13361) | krneki0001 |
» | Odpoved VS odpustitev (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11273 (8138) | Arey |
» | Postal sem razdražljiv za znoret (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12423 (7553) | kuall |