Forum » Loža » Ali TV Pink dela prav?
Ali TV Pink dela prav?
GabrieLeo ::
Kakor je že večina slišala je Tv 3 odšel, čeprav za moje pojme sploh ni bil slab glede vseh nadaljevank, ki so bile drugačne od ostalih prežvečenih in že ničkolikokrat ponavljanih. In po tistem, ko naj bi TV3 že odšel iz naših kanalov, sem spet prižgal TV in opazil še en kanal in sicer prav tako TV 3. Šele čez nekaj časa opazil na majhno napisano -pink-. Tudi njihova spletna stran se je preuredila v skoraj identično stran prejšnjega TV 3-ja in tudi v reviji sem bral, da to zagotovo ne more biti čisto prav, da TV Pink, ki je komaj prišla k nam v Slovenijo tako dela.
Kaj pa vi menite? Ali je to sploh prav, da se takole ponavlja in kopira kar med sabo? Ali ne bo noben ukrepal?
Kaj pa vi menite? Ali je to sploh prav, da se takole ponavlja in kopira kar med sabo? Ali ne bo noben ukrepal?
- premaknil iz Problemi človeštva: hamax ()
Looooooka ::
Gor ni ne program s pinka in ne program s tv3.
Plus TV3 je propadel.
Ne vem pa kako bo tale logo sel cez na sodiscu. Kroga ravno ne mores zascititi...stevilke 3 tudi ne. Niti eno niti drugo ni enako logu tv3-ja in gre za krsitev znamke dejansko zamo zaradi lokalnih razmer(pac vsi v Sloveniji vemo kako je zgledal logo TV3).
Ce bi bil kanal se ziv in bi tak logo uporabili v Avstriji...pa nato kanal prizgali se pri nas bi pomojem na sodiscu lepo "spusili".
Glede na trenutne razmere(kjer dejansko zlorabljajo logo) pa bogve ce nasi zakoni(ki so itak nekaj "superiornega" napram drugim drzavam...) sploh omogocajo tozbo :)
Plus TV3 je propadel.
Ne vem pa kako bo tale logo sel cez na sodiscu. Kroga ravno ne mores zascititi...stevilke 3 tudi ne. Niti eno niti drugo ni enako logu tv3-ja in gre za krsitev znamke dejansko zamo zaradi lokalnih razmer(pac vsi v Sloveniji vemo kako je zgledal logo TV3).
Ce bi bil kanal se ziv in bi tak logo uporabili v Avstriji...pa nato kanal prizgali se pri nas bi pomojem na sodiscu lepo "spusili".
Glede na trenutne razmere(kjer dejansko zlorabljajo logo) pa bogve ce nasi zakoni(ki so itak nekaj "superiornega" napram drugim drzavam...) sploh omogocajo tozbo :)
RejZoR ::
Roko na srce, men je čist vseeno kaj piše v kotu ekrana. Nimam miljavžent programov, ker imamo strešno in mi vsak program pride prav. Glede na to da se hoče zdej Pink mal zgledovat po starem TV3 to sploh ni slabo, sploh če bojo prinesli na ekrane kakšne dobre serije kot jih je TV3.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
mtosev ::
mi mamo paket ~130 za 24e in redno gledam kakšnih 5-7 programov
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
kremenko1 ::
Je pa ena dobra stvar vsega skupaj, odkar so zamenjali logo ,so zamenjali tudi programsko shemo. V zadnjem času lahko na Pinku celo najdeš kaj gledljivega.
ahac ::
Plus TV3 je propadel.
Ne vem pa kako bo tale logo sel cez na sodiscu. Kroga ravno ne mores zascititi...stevilke 3 tudi ne.
Posemaznega dela ne moreš zaščitit, ampak vse skupaj pa lahko.
Pink orenk po balkansko izvaja tole.
Ali je to sploh prav, da se takole ponavlja in kopira kar med sabo? Ali ne bo noben ukrepal?
Ni prav. In v Evropi bi se tudi hitro ukrepalo in kaznovalo odgovorne, ampak na balkanu se jih pa pač ne bo.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
opeter ::
Kot npr. ?
Idiokracija v ponedeljek, če se dobro spominjam. Sicer gledam bolj filme, ampak imajo tudi po mojem kar v redu program.
Pa še Jankovića so gostili v neki pogovorni oddaji.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zavrtite uganite - TV3 scam (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18653 (5256) | meho7 |
» | TV3 odhaja?Oddelek: Sedem umetnosti | 5534 (4208) | ahac |
» | digitalnaOddelek: Loža | 2711 (1993) | Alexius Heristalski |
» | problem preklop iz analogne na digitalno tv..no zvoka--Oddelek: Zvok in slika | 1313 (1056) | Alexius Heristalski |
» | TV3 izpuhtelOddelek: Zvok in slika | 2216 (2005) | RejZoR |