Forum » Kaj kupiti » Fizična trgovina za H7 žarnice v LJ
Fizična trgovina za H7 žarnice v LJ
RejZoR ::
Rabim par H7 žarnic, specifično Philips Xtreme Vision H7 oz Osram Nightbreaker Plus H7 pa vidim, da ni niti ene fizične trgovine v Ljubljani oz bližnji okolici, kamor bi lahko jutri šel in takoj vzel žarnice.
Samo spletne štacune.
Je kakšna trgovina v LJ, ki bi imela kaj od tega na zalogi? Imam eno preizkušeno trgovino iz anglije ampak bi trajalo mal predolgo za trenutni problem.
Samo spletne štacune.
Je kakšna trgovina v LJ, ki bi imela kaj od tega na zalogi? Imam eno preizkušeno trgovino iz anglije ampak bi trajalo mal predolgo za trenutni problem.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Ker špar? BTC bi imel? Včasih je imel Gamma Center nasproti tržnice Philipsove žarnice, zdej pa jih ni več.
Nikonja ::
tudi v Leclercu ih imajo (Osram), mislim da je cena bila 25 eur in se po meni tudi te bolj splačajo ker so Philipsove skoraj 2krat dražje in nič kaj boljše.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nikonja ()
s51as ::
V BTC Hala A sta 2 trgovine z avto deli. Ne vem če imajo te žarnice ampak, če boš ravno tam lahko preveriš. trgovina
It's just me myself and I
Govorim o specifičnih H7 verzijah, ne generične OEM verzije...
LeQuack ::
Sem videl Osram Nightbreaker že na dosti bencinskih. Jaz sem jih imel dvakrat ampak za moje potrebe zdržijo premalo časa za svojo ceno, čeprav dajo nekaj več svetlobe od sebe.
Quack !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LeQuack ()
Skyman ::
Philipsove H7 zarnice ima euroton Osram imajo pa v trgo avto v kleti hale A(pod šparom nasprot trznice v BTC)
Trgoavta v hali A ni vec. Spar tud nima tam. Grem se v spar citypark, ki je vecji. Se kaksna druga opcija? Bauhaus ima kej od Osrama?
sam ne vzeti šparove H7 ker kolegu je zažgala lečo,meni v 1 tednu samo malo crna postala na sreco nic kaj bolj resnega
Ne, gledam samo zgoraj omenjena tipa, najverjetneje pa Nightbreaker Plus, ker Philipsa ne drzi dost stacun.
aha jz sm Nightbreaker Plus naročil preko mimovrste pa bile okol 5€ cenejče pa dobava ene 2 dni
Katastrofa. V celem BTC-ju nima niti ena štacuna Xtreme Vision od Philipsa. Oba Spara, Baumax, Trgoavto ne obstaja več kto kaže, Gamma centra tud ni več, what da fak no. Pomoje bi še orožje lažje našel v BTC-ju kot pa jeben set premium žarnic za avto.
No, nakoncu sem jih dobil v Bauhausu zraven Harvey Normana, sicer mal dražje kot online ampak jebeš, jih rabim zdele. Zdej jih grem pa v avto vtaknit...
No, nakoncu sem jih dobil v Bauhausu zraven Harvey Normana, sicer mal dražje kot online ampak jebeš, jih rabim zdele. Zdej jih grem pa v avto vtaknit...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RejZoR ()
Brane2 ::
Nightbreakerje sem vzel na pumpi (OMV?) na FUžinama na Zaloški. Ble so mislim da €32 al neki takega.
Par mesecev nazaj.
Par mesecev nazaj.
On the journey of life, I chose the psycho path.
energetik ::
Sej pol sem jih tud jezst tam dobil. Edina trgovina v celi jebeni Ljubljani. Očitno si bom moral kar v naprej naročit en par iz anglije za rezervo, ker pri nas kupit isti moment, ko jo rabiš je očitno misija nemogoče. Kitajska jajca in OEM verzije ja, če pa hočeš kaj kanek boljšega pa je cela operacija izvest nakup.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere avtomobilske žarnice izbrati? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Na cesti | 117573 (53545) | polkar |
» | H7 z izgledom LEDOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 16347 (14941) | Scorpy84 |
» | H7 zarnice za citroenaOddelek: Na cesti | 5231 (4598) | RejZoR |
» | ŽarniceOddelek: Na cesti | 2293 (1983) | energetik |
» | Phillips Extreme Power-avtomobilske žarniceOddelek: Na cesti | 4858 (3435) | TOP |