Forum » Kaj kupiti » Visji razred in ear slusalk
Visji razred in ear slusalk
finkec ::
Zdravo. Ze nekaj let prebiram tale forum in mi je zelo vsec. Sedaj pa potrebujem pomoc pri nakupu slusalk. Ker veliko poslusam glasbo med delom sem se odlocil kupiti malo boljse.
Nujno morajo biti in ear, uporabljale pa se bojo na Samsung Galaxy S. Nekaj sem si ze ogledal in sicer Ultimate Ears TripleFi (165eur), Klipsch x10 (imajo iphone kontrole in mi ne disijo prevec). Gledal sem tudi modrozobne vendar nisem nasel nic pametnega. Imel bi pa jih raje kot zicne. Dobro bi, da so cim bolj klasicne, ker me razni nastavki, drzala ipd. samo motijo.
Budget do cca. 200eur
Nujno morajo biti in ear, uporabljale pa se bojo na Samsung Galaxy S. Nekaj sem si ze ogledal in sicer Ultimate Ears TripleFi (165eur), Klipsch x10 (imajo iphone kontrole in mi ne disijo prevec). Gledal sem tudi modrozobne vendar nisem nasel nic pametnega. Imel bi pa jih raje kot zicne. Dobro bi, da so cim bolj klasicne, ker me razni nastavki, drzala ipd. samo motijo.
Budget do cca. 200eur
- spremenil: finkec ()
antonija ::
http://www.headphone.com/selection-guid...
Se mi zdi da cist vse firme niso (hitro) dobavljive v EU, ampak en pregled nad pregresno dragimi stoflci za usesa pa je :)
Se mi zdi da cist vse firme niso (hitro) dobavljive v EU, ampak en pregled nad pregresno dragimi stoflci za usesa pa je :)
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "Kvalitetne" in-ear slušalke do 50€Oddelek: Kaj kupiti | 3734 (2628) | FoxKnox |
» | Naglavne slušalkeOddelek: Zvok in slika | 4891 (4388) | D3m0r4l1z3d |
» | SlušalkeOddelek: Zvok in slika | 2693 (2444) | 49106 |
» | Mp3 player - kaj je trenutno top?Oddelek: Kaj kupiti | 4336 (3220) | joc12 |
» | In ear slusalkeOddelek: Zvok in slika | 1293 (1074) | boško2000 |