» »

Stara slovenska nadaljevanka

Stara slovenska nadaljevanka

Alan Ford ::

Iščem staro slovensko nadaljevanko iz otroštva , namreć zanima me naslov in kje bi se jo dalo dobiti.
Gre se nekako tako: Spomnim se , da je kriminalka (MILICA) ali nekaj takega. Vem da je v barvah in mislim , da so jo pred nekaj leti digitalno obnovili. Spomnim se samo starih avtomobilov (Fiat 1300 in princ).

Samo se spominjam , da eni epizodi pokrijejo policijski avto s cerado in tistega pod njim ukradejo. Tako , da lastnik neve , da mu je avto sploh ukraden in vsi iščejo policiskega.

Lepo prosim za pomoč , ker na googlu nič ne najdem in si že par dni razbjam glavo s tem.
Become a programmer and never see the world!

JanezC ::

Vest in pločevina - posneto 1973 - scenarist Vitomil Zupan. (Bilo pa naj bi sedem delov.) Bila pred parimi tedni na RTVSLO.

LP

Alan Ford ::

Hvala
Become a programmer and never see the world!

drzni86 ::

Tudi jaz iščemo eno malo starejšo slovensko nadaljevanko. Gre se o neki politični zaroti... Spomnim se da majo v prvem delu politiki neki sestanek kjer se jim potem pridružijo še prostitutke in majo orgijo. Zdi se mi da potem tam nekoga ubijejo.

vem da špila Veselko...

norcuron ::

A to misliš tisto, kjer igra Ivo Ban nekega težkega mafijozota? Mislim, da je bil naslov nekaj v stilu Klan ...
Great are mysteries of the mind ... or not?

drzni86 ::

Ja najdu sm tisto kar ti misliš. "Balkan inc" je naslov ampak nism zihr da je to tapravo. Morm nekje najdit prvi del da se prepričam. Sam v tej nej veselkota jst pa sm ene 95% zihr da v tisti, ki jo iščem špila on.

norcuron ::

Ne, ne, v Klanu in Balkan Inc. igra Ban mafijozota, sam v Klanu je kao direktor neke slovenske firme pa na koncu mu ne vem že točno kako sin umre, na Balkan Inc. sem čisto pozabu (je bil pa kakšno leto nazaj) pa še Nina Ivanič je neki joške ven metala.

Klan je iz leta 1999-2000, Balkan Inc. je pa okol 2005-2006 kar so ga predvajali (malce po spominu strelam).

drzni86,
mislil sem pravega (Klan), na Balkan Inc. si me ti spomnu hehe se prav spomnim, da so imeli neko fešto pa celo kurbarijo pol - pravo in v prenesenem pomenu v eni od epizod Klana :)
Great are mysteries of the mind ... or not?

Andrej2546 ::

Lepo pozdravljeni!

Mene zanima če kdo ve kje bi se dalo dobit slovensko serijo KLAN režiserja Antona Tomašiča.

Celoten splet sem preiskal ampak brez uspeha.

Hvala
Andrej

jype ::

V arhivu RTV.

lolypop000 ::

Pozdravljeni

Prebrskal sem cel Arhiv RTV SLO pa ne najdem nadaljevanke Klan, mi lahko kdo pomaga najt to nadaljevanko?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nadaljevanka Jezero (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Sedem umetnosti
32455843 (27493) gruntfürmich
»

Kako narediti klan? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
156120095 (97918) einstein :P

Navdušeni igranje multiplay iger - Regruting -=SBPC=-CLAN ?

161683 (1537) Rotaidal
»

America's Army Slovenski Klan

394907 (4410) mohha53
»

V katerem klanu ste?

312542 (1859) RookY

Več podobnih tem