» »

Samsung Galaxy S Plus-izključitev vseh delujočih procesov

Samsung Galaxy S Plus-izključitev vseh delujočih procesov

easyrider3 ::

Telefon je bil prejšnji teden kupljen pa baterija zdrži manj kot dva dneva.Kako je to možno,da v nastavitvah grem izključit vse delujoče procese a oni še kar delujejo potem,kako naj se čisto ugasnejo,ker to samo žre baterijo in nazadnje menda še denar. Hočem da ko zaprem telefon,da so vsi procesi ugasnjeni čisto vsi,tako kot pri drugih telefonih,ker drugače je najbolje da telefon prodam,ker to ni pač nič kar je do sedaj pokazal,;
Samo dober dan je zdržala baterija
Nima slovenske tipkovnice
Več kot polovica brezveznih programov in podobno


Sem ponosni lastnik Samsung Wave ki ima Bada OS in lahko rečem,da je čist simpl telefon in ko jaz pritisnem gumb za končanje vseh delujočih procesov potem se to ugasne.Če pri Androidu tega ni možno potem pa sploh ne vem kaj to vgrajujejo,potem je to eno velko sranje.

easyrider3 ::

A je možno na ta galaxy s plus namestiti tudi kater drugi operacijski sistem?

Zgodovina sprememb…

  • polepsal: Mavrik ()

Mavrik ::

Ne vem zakaj si kupil prenosni računalnik če hočeš telefon. Priporočam da ga zamenjaš saj to kar govoriš je karnekaj in se vidi da ne razumeš kako telefon deluje. :)
The truth is rarely pure and never simple.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mavrik ()

Pithlit ::

easyrider3 je izjavil:

Kako je to možno,da v nastavitvah grem izključit vse delujoče procese a oni še kar delujejo potem,kako naj se čisto ugasnejo,ker to samo žre baterijo in nazadnje menda še denar. Hočem da ko zaprem telefon,da so vsi procesi ugasnjeni čisto vsi

Lej... zato da telefon sploh deluje morajo delovati nekateri procesi. Drugače imaš cegu. Meni laufa vsega skupaj 10 procesov. Razen antivirusa so vsi potrebni za normalno delovanje telefona. In se zaradi tega ponovno zaženejo tudi če jih 'ubiješ'. Android OS mi pa kuri vsega skupaj 2% baterije.

easyrider3 je izjavil:

Samo dober dan je zdržala baterija

Pejdi v nastavitve in poišči postavko 'o telefonu'... nato pa še 'uporaba baterije'. Pa poglej kaj ti jo kuri. Boš takoj videl če je kaj nenormalnega tam. Glede na to da imajo ti telefoni ogromne zaslone... ni nič čudnega če zaslon pokuri levji delež baterije (več kot 50%).

easyrider3 je izjavil:

Nima slovenske tipkovnice ... ... Več kot polovica brezveznih programov in podobno

V rokah dejansko držiš računalnik ki se komot kosa s povprečnim računalom izpred treh let. Tako strojno kot programsko. Na marketu imaš malo morje tipkovnic. Dasiravno bi si upala trditi da ima tudi ta, ki je že nameščena, slovenski layout... sam vklopit ga je treba. Prav nihče ti ne brani odstranit kateregakoli programa in namestiti novega.

V glavnem. Imaš zmogljiv telefonček. Zdej... če ga ne znaš porihtat to ni problem telefona. Sploh glede na to da ogromni večini uporabnikov lepo dela po več kot 2 dni. Čudežev pa ne pričakovat... baterije so majhne, zahteve modernih telefonov po energiji pa gromozanske.

easyrider3 je izjavil:

A je možno na ta galaxy s plus namestiti tudi kater drugi operacijski sistem?

OS... po mojem ja. Sam kaj ko bo delal bolj na približno in boš precej na slabšem. Lahko pa komot zamenjaš ROM. Pa boš malenkost na boljšem. Ampak glede na tvoj trenutni odnos... je po mojem bolje da telefon najprej spoznaš preden se ga lotiš 'razsuvat'.
Life is as complicated as we make it...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slaba baterija

Oddelek: Mobilne tehnologije
141225 (964) Magic1
»

Telefoni imajo čedalje krajšo avtonomijo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
5912144 (9129) imagodei
»

Anatomija baterije - Sony Ericsson Xperia ARC S

Oddelek: Mobilne tehnologije
377455 (5358) black ice
»

Stanje pripravljenosti na tablici

Oddelek: Pomoč in nasveti
81575 (1345) bond007
»

Android fon me je suvereno obral za 75€ (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
10727887 (22688) Marat

Več podobnih tem