» »

Samsung Galaxy Nexus vs. HTC Sensation XE

Samsung Galaxy Nexus vs. HTC Sensation XE

surrounded ::

http://www.gsmarena.com/compare.php3?id...

Torej, katerega in zakaj, predvsem pa če ma kdo kakšnokoli slabo izkušnjo s katerim.
Čakam, da enega ali drugega dobijo pri Mobitelu, če (upam) dobijo oba, se bom moral odločit..

Hvala lepa za vsak odgovor

_Dejan_ ::

Galaxy Nexus ima HD zaslon in boljši ppi, večji, lazji, tanjši, ima ICS nima Sense, več rama, več storeagea, vendar nima sd reže, dual-band wifi, hitrejši HSDPA, boljši fotoaparat(ni resolucija višja ampak hitrejše slikanje in posledično manj razpacane slike), boljša sprednja kamera ki lahko snema 720p, nima FM radia, ima barometer... Jaz nebi izbiral oz. jaz sem vzel Nexusa in sem več ali manj zadovoljen(Malo pogrešam sense oz njegove prednosti)...
ASUS P5E3, INTEL Q6600(3000Mhz 333x9), ATI HD 2600XT,
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)

PrimozR ::

Galaxy Nexus. Period.

Prednosti? Ima ICS, nima Sense-a, ima AMOLED, je na Googlovi support listi, bo prvi na svetu z novo različico Androida, itd.

HarryRed ::

Se strinjam.. Jaz bi vzel Galaxy Nexus, zaradi zgoraj omenjenih razlogov. Največja prednost pa je to, da je Googlov mobitel in bo prvi, ki bo dobil razne posodobitve.

Hvala za nasvete. Že mam nexusa..

Nesta ::

surrounded je izjavil:

Hvala za nasvete. Že mam nexusa..

Kje pa za koliko si ga kupil?

Pri mobitelu, torej za tistih 50e + 19e na mesec naslednji 2 leti

Amazon ga ima baje za 450 v enem obroku :D

Super. Sej kdor noče bit vezan na mobitel ga dobiš marsikje za precej podobno ceno.

Jaz sem drugače čakal da ga dobijo na mobitelu, ker mislim ostat pri tem operaterju pa mi je vseeno če mi daljšajo aneks ali ne, poleg tega dobiš mobilno tv za 2 leti brez doplačila, hkrati pa potem uveljavljaš garancijo praktično kjerkoli v Sloveniji. Meni to odtehta teh 50e razlike, pa še ne rabim plačat takoj celega zneska. Se strinjam s tistimi ki pravijo, da bi na račun vezave lahko bil telefon še cenejši, ampak pač ni in tukaj ne moremo nič.

Ja saj je tudi meni mamljiv ta obročni način odplačevanja, ampak po drugi strani pa prodaš dušo za dve leti (plus da moram zaradi še aktivnega aneksa odplačati še HTC Desire) in mobitel preplačaš za dobrih 50 €...

Nesta ::

Kaj pa je fora tega obrocnega odpacevanja? Se pravi imas 19€ đabest + 19€ na mesec za telefon +50€ placas na zacetku?

HarryRed ::

Bedarija.. Še eno naseravanje več iz strani Mobitela. Pol pa na polno reklamirajo, da so cene mobitelov 1€ na paketu NAJ NAJ 19. Ne povejo pa zraven, da boš moral dve leti plačevat še 19 evrov + račun vsak mesec. S tem, da če si preračunaš za večino mobitelov plačaš več kot pa če ga plačaš takoj (kar je po eni strani logično). Jaz osebno pač vem, da če že, potem telefon raje plačam takoj, kot pa da se 2 leti zajebavam še z dodatnih 19 evrov na mesec.

V bistvu ne, Galaxy Nexus je 6 € dražji z najnaj19, kot pa z direktnim plačilom, nekaj malega je dražji (bil) tudi HTC Sensation, Galaxy S2 pa je bil mislim da celo cenejši, če si ga vzel na obroke.

pleomax ::

Mene pa zanima, tisti ki si lastite htc-ja xe, kako glasen je zvočnik, ker pri galaxy z ii vem, da ni nek glasen, pa me zanima pa čto, ker sedaj imam wave ki ima odličen zvočnik :) in kje je zvočnik postavljen? Hvala :)

Zgodovina sprememb…

• polepsal: Mavrik ()

AppleMacBook ::

Pozdravljeni

Htc sensation xl je odličen telefon, ki ima zelo močen zvočnik in slušalke apsulutno ti ga predlagam saj ga naravnost obožujem. Vreden nakupa.

Super zate, a kdor je pri zdravi pameti bo kupil nekaj z 'malce' boljšim procesorjem. Npr. karkoli z dual core. Sploh zdaj, ko so napovedani HTC One.

AppleMacBook ::

PIPI Malo si preberi na mobitelu in drugje specifikacije pa bo.

Točno-single core pa res ne bi imel. Itak pa je bil moj glavni favorit galaxy z ii ker mi je touchwiz mnogo lepši, pa še na vseh testih ki so na youtube galaxy premaga tekmece tudi če imajo čisti identičen procesor, kar je spet dokaz, da procesor ni vse :)htc pa naj malo izboljša baterijo pri dvojedrnikih, potem pa naj začne razmišljat o štirih jedrih.

Zgodovina sprememb…

• polepsal: Mavrik ()

AppleMacBook je izjavil:

PIPI Malo si preberi na mobitelu in drugje specifikacije pa bo.

I did. Did you?

bdoxx ::

PrimozR je izjavil:

Super zate, a kdor je pri zdravi pameti bo kupil nekaj z 'malce' boljšim procesorjem. Npr. karkoli z dual core. Sploh zdaj, ko so napovedani HTC One.

ta htc ma dual core, drugač pa
nexus all the way, zaslon neprimerno bolši

HTC One serija, Vsaj X in S, ja. Sensation XL pač ne. Uporablja isti SoC, kot Desire HD.

xl ime single core-na žalost :S htc-ji so kar kul ampak me sense ne pritegne preveč,ker imam rad barve in to dobesedn,kar pomeni da je touchwiz popoln zame. :) Pa baje da pri htc zavzame sense veliko ram-a :S
Nikoli bada OS!!!!!
Danes je težko bit nor,ker je konkurenca enostavno prevelika :)

pharaon ::

Fantje, ste malo površno prebrali, obstajata različna Sensation-a, oziroma celo trije, če ne še več: originalen, XE in XL.

http://www.gsmarena.com/htc_sensation-3...
http://www.gsmarena.com/htc_sensation_x...
http://www.gsmarena.com/htc_sensation_x...

Kateri je dvojedrni in kateri ne, si pa preberite.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: pharaon ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

google nexus s vs htc sensation

Oddelek: Mobilne tehnologije
7678 (539) xdyphx
»

galaxi nexus ali galaxy s2

153432 (3092) Alessio983
»

HTC Sensation vs. Samsung Galaxy SII - kaj kupiti?

72168 (1799) Nesta
»

HTC predstavil Sensation

Oddelek: Novice / Android
4312963 (9088) bauci
»

kupiti samsung galaxy s2 ali počakat s3 - 2012?

Oddelek: Kaj kupiti
278394 (6669) TOP

Več podobnih tem