Forum » Navijanje » naviti AMD 1000
naviti AMD 1000
TitanSLO ::
na koliko je možno naviti AMD 1000/133 Mhz z ploščo
ABIT KT7-A (zadn BIOS), Vulcano 9, 340 W napajalnik.
trenutna temperatura pri 1333/133 Mhz je 31/42 stopin C.
ddSHADOW
ABIT KT7-A (zadn BIOS), Vulcano 9, 340 W napajalnik.
trenutna temperatura pri 1333/133 Mhz je 31/42 stopin C.
ddSHADOW
ali3n ::
Do kolk lahko naviješ tvoj procesor na tvoji plati s tvojim RAMom - tega ti "iz glave" nebo znal noben povedat. Na žalost boš moral probat sam - počasi, z majhnimi koraki, z vmesnim testiranjem, spremljaj temperaturo procesorja,... Žal drugače ne gre.
nasveti, navodila, linki,..... Malo probaj, pa povej, do kam si prišel.
nasveti, navodila, linki,..... Malo probaj, pa povej, do kam si prišel.
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
freejack ::
Lahko pa ugibamo. Recimo da bi ti lahk uspelo prit do 1.3, do 1.2 pa 100% (pa še stabilno bi moglo bit na tej frekvenci)
Neo32 ::
Lej jest sm svojga AMD-ja Durona (950MHz) navil na 1350 Mhz delal je stabilno temperatura je bila temu primerna (63°C). Tko da mislm da bi tvoj mogu do ene 1300MHz (mogoce se vec 1400?!?)jet brez problema pa se temperatura bi bla dokej normalna. Mam pa plato ABIT kt7e. Za tvojo plato pa pejd pogledat na abitovo stran, zadnji bios za tvojo plato pol pa v read me fajlu pise kaksen procesor gre se na tvojo plato.
Neo32 (c)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Neo32 ()
Jackass ::
Kaj pa ce bi vzel svojo knižico z navodili za plato, pa bi si prebral kere procesorje vse podpira tvoja plošča od matične??
jAcKaSS
morphling1 ::
Ja v nekaj let stari knjižici bodo pa omenjeni novejši procesorji a ne
Če imaš rev. 1.3 plate bodo Athlon xp palominoti sigurno delali. Jaz sem imel svoj čas rev 1.1 pa mi je vseno axp 1600+ čisto lepo delal na 1650 MHz (prve serije, ki so se slabo navijale)
Če imaš rev. 1.3 plate bodo Athlon xp palominoti sigurno delali. Jaz sem imel svoj čas rev 1.1 pa mi je vseno axp 1600+ čisto lepo delal na 1650 MHz (prve serije, ki so se slabo navijale)
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Athlon XP + Abit KT7 .... bi šlo ali neOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1566 (1394) | Vesoljc |
» | Abit KT7 in AMD XP+Oddelek: Strojna oprema | 860 (733) | iso2000 |
» | KT7A + Athlon XPOddelek: Strojna oprema | 2008 (1542) | Jure2k |
» | Abit KT7A + TB 1,4........Oddelek: Navijanje | 1652 (1298) | kuglvinkl |
» | problem pri navijanjuOddelek: Navijanje | 1330 (981) | Binji |