Forum » Pomoč in nasveti » GTX 470 problem
GTX 470 problem
TeraTM ::
Pozdrav!
Imam problem.. Na grafično kartico EVGA GTX 470 SC sem precej časa nazaj "namontiral" hladilnik accelero xtreme.. ampak takrat sem tudi tisto garancijsko nalepko zadaj grafične odlepil, da je nebi poškodoval. Dal sem jo na "varno mesto" ampak, problem je, da sem jo preprosto izgubil (ja...) Vpisal sem tudi takrat za 10 let garancije pri Evgi . Grafična je stara malce čez leto dni, dela pa brezhibno, ne gre čez 60C.. itd.. AMPAK Kako naj uveljavljam garancijo, če pride do zapletov? (vem, da morem aftermark cooler dati dol in vrniti referenčno kartico.. sam mi lahko zavrnejo) In pa za koliko bi lahko takšno grafično prodal (z accelero hladilnikom)?
Hvala, lep pozdrav!
Imam problem.. Na grafično kartico EVGA GTX 470 SC sem precej časa nazaj "namontiral" hladilnik accelero xtreme.. ampak takrat sem tudi tisto garancijsko nalepko zadaj grafične odlepil, da je nebi poškodoval. Dal sem jo na "varno mesto" ampak, problem je, da sem jo preprosto izgubil (ja...) Vpisal sem tudi takrat za 10 let garancije pri Evgi . Grafična je stara malce čez leto dni, dela pa brezhibno, ne gre čez 60C.. itd.. AMPAK Kako naj uveljavljam garancijo, če pride do zapletov? (vem, da morem aftermark cooler dati dol in vrniti referenčno kartico.. sam mi lahko zavrnejo) In pa za koliko bi lahko takšno grafično prodal (z accelero hladilnikom)?
Hvala, lep pozdrav!
Sssaga ::
Upaš, da ti v času uporabe ne ckne :D
Moja je stara 22 mesecev in imam GA z navadnim referenčnim hladilnikom (zaprti z glasnim ventom) in mi pri igrah dela med 70-80°C, odvisno od tega, koliko imam navito (napetost). Bolj mene skrbi, da mi bo ventilator odpovedal, saj ga moram ročno imeti na 70+%, drugače imam 100° takoj (če nastavim na tovarniške nastavitve).
Če mi crkne fan, mi lahko prodaš tvoj cooler
Moja je stara 22 mesecev in imam GA z navadnim referenčnim hladilnikom (zaprti z glasnim ventom) in mi pri igrah dela med 70-80°C, odvisno od tega, koliko imam navito (napetost). Bolj mene skrbi, da mi bo ventilator odpovedal, saj ga moram ročno imeti na 70+%, drugače imam 100° takoj (če nastavim na tovarniške nastavitve).
Če mi crkne fan, mi lahko prodaš tvoj cooler
cebelar123 ::
Prav tako sem imel 470 oc grafo. Težave so se pojavile praktično prvi dan. 95°C pri ventilatorju na 100%, sledile so skorajšne poškodbe sluha, vnetje organa zaradi prepiha (ohišje sem imel pod mizo) in pa ohišje sem moral obtežiti, da ga ni dvignilo aja pa slika je zmrznila po 5 min igranja. Grafo sem sel zamenajti za 470 super OC s tremi ventilatorji in dela neslišno brez vseh problemov. V življenju več ne kupujem graf z enim ventilatorjem.
TOP ::
Pozdrav!
Hvala, lep pozdrav!
Če ne bo nalepke gor in če bo na vijakih poznato,da si kej vijačil ti garancijo gladko zavrnejo.Vijaki morajo biti nepoškodovani na tisto bolj poglej,ker za nalepko pošlješ brez nje in če slučajno ti zavrnejo rečeš da je padla dol pač probaš.EVGA kartice majo na enem vijaku tisto nalepko ki je razrezana na več kosov in je zelo delikatna.
TeraTM ::
glede same grafične.. dela brez napak, ta hladilnik pa je res to kar pravijo. je navita na: 800/1600/1724 in zaenkrat na (1080p) poganja use. Idle temp: trenutno 38C ne gre pa čez 60. Fan speed 86%, je pa neslišn. Tako da zaenkrat ni problemov, ampak ko sem preverjal preventivno za garancijo, pa sem naletel na te težave. TOP, mislim da je tista nalepka na vijaku tudi šla po gobe.
Grafične sicer nebom prodajal po delih (razen če bom moral).. to mislim cooler posebi in referenčno posebi. Prodal bi jo samo zato, ker še ene 470 ne bi kupoval, ker bi bila glasna itd.. coolerja pa zanjo tut nebi kupoval. Problem je, da imam dva ekrana in želim imeti tretjega (ne igre). zaradi samega dela ki ga izvajam. Se da kakšno physix al podobno eno drugačno k 470 montirat? (vem da nvidia ne podpira single graphic = tripple monitor support)
HVALA!
Grafične sicer nebom prodajal po delih (razen če bom moral).. to mislim cooler posebi in referenčno posebi. Prodal bi jo samo zato, ker še ene 470 ne bi kupoval, ker bi bila glasna itd.. coolerja pa zanjo tut nebi kupoval. Problem je, da imam dva ekrana in želim imeti tretjega (ne igre). zaradi samega dela ki ga izvajam. Se da kakšno physix al podobno eno drugačno k 470 montirat? (vem da nvidia ne podpira single graphic = tripple monitor support)
HVALA!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zamenjava GTX 470Oddelek: Kaj kupiti | 1713 (1272) | klinker |
» | GPU Cooler & Zvočna KarticaOddelek: Pomoč in nasveti | 2367 (2124) | freesty |
» | Radeon HD 6870 & 6850 (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Strojna oprema | 139918 (125429) | citizen8 |
» | Katero grafično kartico imate? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 12090 (10469) | Xserces |