Forum » Pomoč in nasveti » Mreža Med ME in XP?
Mreža Med ME in XP?
urosh ::
Ok, zveazne imam 3 računalnike preko sviča. Na dveh so xp-ji (seveda se vidita in delata normalno), na tretjem pa je ME. Delalo mi je preko crossover kabla, sedaj sem pa nabavil swič - ker so pač 3-je in dva printata na mojega ;(. Toraj delalo je lepo (in ostali so še tudi dokumenti v skupni rabi oz. tisti ki so bili še ko je bil crossowr kabl), sedaj pa če kliknem na omrežna mesta ali pa na eno od map (ki so bile in še so na mojem), mi napiše (tisti v ME), da kao nimate dostopa do omrežja, čeprav vidim na sviču, da je priklopljen (lučki gorita).
Probal sem vse, kar mi je prišlo na misel... Zatoraj prosim za pomoč in nasvete, če ima kdo slučajno kako idejo....
tnx
Probal sem vse, kar mi je prišlo na misel... Zatoraj prosim za pomoč in nasvete, če ima kdo slučajno kako idejo....
tnx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ukinite "ravnokar" (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 10608 (7801) | ahac |
» | Optika, počasna povezavaOddelek: Omrežja in internet | 3028 (2264) | roli |
» | Sony ukinja diskete (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Diski | 15731 (13585) | Lion29 |
» | Kako popraviti mamaplato, kjer so crknili kondenzatorji? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 15480 (11160) | Pyr0Beast |
» | Eurosong 2006 - Atene (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 6887 (5358) | whatever |