Forum » Pomoč in nasveti » blue screen pri igranju v LAN mreži
blue screen pri igranju v LAN mreži
hansolbeta ::
Pozdravljeni!
Se mogoče komu sanja kaj bi lahko bil vzrok za to ne morem igrati nobene igre v mreži, saj mi nenehno zablokira računalnik.
No ja, edina igra ki v mreži dela BP je Need for speed II (IPX protokol), ostale novejše pa ne grejo (Unreal tournament, NFS III,...)!!!
P.S: Ko sem sistem preveril z Norton win doctor je našel in popravil neke napake v registih, ko pa sem vse skupaj hotel preveriti še z Sisoft sandro, je rač. vedno zaštekal pri opciji "Dump hardware registers".
Any ideas?
Se mogoče komu sanja kaj bi lahko bil vzrok za to ne morem igrati nobene igre v mreži, saj mi nenehno zablokira računalnik.
No ja, edina igra ki v mreži dela BP je Need for speed II (IPX protokol), ostale novejše pa ne grejo (Unreal tournament, NFS III,...)!!!
P.S: Ko sem sistem preveril z Norton win doctor je našel in popravil neke napake v registih, ko pa sem vse skupaj hotel preveriti še z Sisoft sandro, je rač. vedno zaštekal pri opciji "Dump hardware registers".
Any ideas?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hyper v Server PomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1072 (864) | broken/link |
» | F-secure client obvestilo o vdoruOddelek: Omrežja in internet | 617 (510) | sebastig |
» | Računalniki se ne vidijo v mrežiOddelek: Pomoč in nasveti | 908 (807) | Malajlo |
» | mreža res ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 1124 (1024) | ferdo |
» | 2 rač. + crossover kabel: Network cable unpluggedOddelek: Pomoč in nasveti | 1466 (1378) | dr.J |