Forum » Pomoč in nasveti » FL studio
FL studio
ciklon ::
Oj!
zanima me če kdo uporablja to program. namreč jaz naredim glasbo potem pa jo hočem izvoziti in jo posnamem v edisonu. ampak ko jo hočem odpreti mi napiše tak error:
upam da se dobro vidi
prosim za kakšen nasvet
zanima me če kdo uporablja to program. namreč jaz naredim glasbo potem pa jo hočem izvoziti in jo posnamem v edisonu. ampak ko jo hočem odpreti mi napiše tak error:
upam da se dobro vidi
prosim za kakšen nasvet
- spremenil: ciklon ()
shadeX ::
Tako napako ponavadi naredi, ko datoteka ni "sprejemljiva" za predvajanje. Bodisi avdio format, bodisi video format. Na primer če vlečem kak film z utorrent dol in je npr. na 70% prenosa in hočem datoteko predvajati, mi pokaže tako opozorilo. Torej zaključek vsega tega je da, ti FL studio slabo oz. ti jo sploh ne izvozi..
neres ::
potem pa jo hočem izvoziti in jo posnamem v edisonu.
Ne razumem ravno tega.. a ni Edison sampler znotraj FLSja?
Izvoziš s samim FLSjem, brez Edisona.
Možno je tudi da BS Player ne predvaja 32bit ali 24bit audio datotek. Uporabi raje Foobar2000.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: neres ()
ciklon ::
hvala za tole ampak usen ne dela
ko pa odprem z tem foobarom mi pa tole napiše: Unrecoverable playback error: Unspecified error (0x80004005)
še kakšen predlog?
ko pa odprem z tem foobarom mi pa tole napiše: Unrecoverable playback error: Unspecified error (0x80004005)
še kakšen predlog?
Po mojem narobe exportiraš.. poskusi 16/44.1 WAV in še MP3..
Al pa naloži nekam ta izvožen fajl da ga pogledamo.
Al pa naloži nekam ta izvožen fajl da ga pogledamo.
Ti priporočam da prebereš navodila (vsaj glede izvažanja) in da malo poguglaš o osnovah digitalnih audio formatov. Ker brez tega boš vedno imel kake težave..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bitna hitrost zvokaOddelek: Pomoč in nasveti | 4333 (3037) | XLapse |
» | YouTube nativni video formatOddelek: Pomoč in nasveti | 1678 (1307) | Ijus |
» | Apple domnevno razmišlja o 24-bitnih avdio datotekah na iTunes (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 15924 (13945) | Pyr0Beast |
⊘ | DTS AudioOddelek: Zvok in slika | 6443 (3964) | gregyk |
» | DTS audio iz pcja - ni zvoka/samo šum/le 2 kanalaOddelek: Zvok in slika | 2303 (1976) | mamamia |