Forum » Pomoč in nasveti » Pavilion dv7 Driverji za 6770M
Pavilion dv7 Driverji za 6770M
Jan3 ::
pozdravljeni.
mene pa zanima če ima kdo kakšne izkušnje z grafičnimi karticami na prenosnikih. jaz imam ta problem da bi potreboval najnovejši driver amapk imam probleme pri iskanju. seveda trenutno uporabljam driverje, ki sem jih na HP strani dobil in instaliral. so dokaj novi, ampak glede na to da so trenutno zunaj že 12.1 driverji me zanima kje bi lahko dobil najnovešje in kateri so najboljši za dober performance v igricah. na ATI strani pokaže možnost teh driverjev za moj računalnik a ko zvlečem in hočem instalirat napise da niso kompatibilni z mojo graficno, ceprav pise da je za mobility radeon in ne izključuje mojega računalnika.
ima kakšen izkušnje s tem?
hvala za odgovor.
mene pa zanima če ima kdo kakšne izkušnje z grafičnimi karticami na prenosnikih. jaz imam ta problem da bi potreboval najnovejši driver amapk imam probleme pri iskanju. seveda trenutno uporabljam driverje, ki sem jih na HP strani dobil in instaliral. so dokaj novi, ampak glede na to da so trenutno zunaj že 12.1 driverji me zanima kje bi lahko dobil najnovešje in kateri so najboljši za dober performance v igricah. na ATI strani pokaže možnost teh driverjev za moj računalnik a ko zvlečem in hočem instalirat napise da niso kompatibilni z mojo graficno, ceprav pise da je za mobility radeon in ne izključuje mojega računalnika.
ima kakšen izkušnje s tem?
hvala za odgovor.
1309976 ::
Identičen problem. Ima kdo rešitev za tole, ker trenutno so še vedno le v.8 driverji naloženi - imam probleme z njimi in bi jih rad nadgradil (HP pa seveda kot kaže zadeve po verziji 8 ne podpira več)?
laptop je pa tale:
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docu...
Lp
Nihče?
Lp
laptop je pa tale:
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docu...
Lp
Nihče?
Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 1309976 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadgradnja Windows 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 27273 (22393) | R1710 |
» | HP ProBook 4710s ( nx631ea ) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11952 (7218) | stumf |
» | Radeon 4870 - problemi z driverjiOddelek: Pomoč in nasveti | 5437 (2500) | dziht |
» | Linux na prenosnikuOddelek: Operacijski sistemi | 1392 (1136) | linuxdady |
» | Ali je to pregrevanje grafe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1072 (789) | crvek |