Forum » Pomoč in nasveti » Draftsight problem
Draftsight problem
dive ::
mam nekaj težav s programom Draftsight (ver. 11.3.1131). In sicer, barve ozadja (model background) mi nikakor ne uspe spremeniti v črno.
V options -> system options -> display -> element colors; mi sicer barvo uspe spremeniti ter spremembo potrditi, ampak ozadje le za trenutek ˝posveti˝ črno, nato pa je zopet belo. Bral sem nekaj o teh težavah na tujih forumih, vendar nisem našel nič uporabnega. Morda je tu kdo s podobno težavo, ki mu jo je uspelo rešiti?
V options -> system options -> display -> element colors; mi sicer barvo uspe spremeniti ter spremembo potrditi, ampak ozadje le za trenutek ˝posveti˝ črno, nato pa je zopet belo. Bral sem nekaj o teh težavah na tujih forumih, vendar nisem našel nič uporabnega. Morda je tu kdo s podobno težavo, ki mu jo je uspelo rešiti?
Icematxyz ::
Kateri OS in grafična kartica?
Barve verjetno ne moreš spremeniti za to, ker bi že v osnovi morala biti barva črna (privzeta nastavitev).
Se pravi verjetno gre za kakšnega "hrošča".
V options -> system options -> display -> element colors; mi sicer barvo uspe spremeniti ter spremembo potrditi, ampak ozadje le za trenutek ˝posveti˝ črno, nato pa je zopet belo.
Barve verjetno ne moreš spremeniti za to, ker bi že v osnovi morala biti barva črna (privzeta nastavitev).
Se pravi verjetno gre za kakšnega "hrošča".
Machete ::
Jaz sem ga za test naložil čez vikend. Deloval je povsem lepo in seveda normalno. Vse kar sem naredil je modifajal nastavitve kotur in neke malenkosti glede kurzorjev in snapa.. Sem tudi naredil nov user profil in to je to.
Zdaj se mi pa stalno sesuva, sekundo po tem ko ga zaženem. Proval sem deinštalacijo in novo inštalacijo že parkrat. Tudi v druge folderje. Pobrisal sem vse možno, tudi register. Proval prepisati z inštalacijami na drugem računalniku, kjer dela.. Če zbrišem 'version.xml' mi ga odpre ampak brez vseh toolbarov, menijev itd.. lahko štimam settingse (desni klik na snap, grid..) ampak nevem kaj ga matra. Je imel kdo podoben problem? Hvala.
Zdaj se mi pa stalno sesuva, sekundo po tem ko ga zaženem. Proval sem deinštalacijo in novo inštalacijo že parkrat. Tudi v druge folderje. Pobrisal sem vse možno, tudi register. Proval prepisati z inštalacijami na drugem računalniku, kjer dela.. Če zbrišem 'version.xml' mi ga odpre ampak brez vseh toolbarov, menijev itd.. lahko štimam settingse (desni klik na snap, grid..) ampak nevem kaj ga matra. Je imel kdo podoben problem? Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VISTA. pocasen zagon in 2x poraba diskaOddelek: Operacijski sistemi | 989 (890) | bluefish |
» | Prenosnik projektor, brez slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 1800 (1683) | CypherBit |
» | Kako odstraniti opcijo iz menija (Firefox)Oddelek: Omrežja in internet | 1453 (1282) | Mitch |
» | Problem z front pageOddelek: Izdelava spletišč | 2057 (1863) | jack10 |
» | barve na Slo-TechuOddelek: Slo-Tech | 1560 (1240) | Morpheus |