» »

Spletna trgovina Oskar Veliki

Spletna trgovina Oskar Veliki

1
...
3 4
5
»

mimi55 ::

Ne toliko prometa so imeli v letu 2012 v celoti ne samo z državo, ker za 2013 sploh bilanc niso oddali. VIR: AJPES

Me iskreno zanima kje je DURS in zakaj ne opravljajo svoje naloge.

urbybaby ::

Decembra 2013 (4 dni pred prazniki) kupil TV za 950€. Plačal po predračunu, tipi so se potrudil in mi TV pripeljali pred božičem, čeprav je bil čas dostave mislim da 7 dni. Prijazni, odzivni, v glavnem OK.

nekikr ::

Katera firma ti je pa to prodala? Mislim, kaj je bilo na računu zapisano?

urbybaby ::

ja. to je bilo pa malce hecno. naročil pri Oskar, na računu je bila pa druga firma, sam ne vem zdele z glave katera

Bellzmet ::

:)

Lejte to, da naročiš in celo plačaš po predračunu in ti pripeljejo sploh ni noben plus ali pohvala za trgovino, ker to naj bi ITAK delali. Pač traja tiste par dni, da dobijo z Nemčije. Oz. se tip zapelje v Celovec/Graz in ti potem dostavi ker ima zadevo že v avtu.

Prava trgovina se izkaže šele takrat, ko gre kaj narobe in se uveljavlja reklamcija/garancija... In za urbybaby lahko rečem samo "Bog ne daj, da bi crknu televizor" :)

medenko ::

Adi Smolar :) v glavnem raje ne kupujte tukaj...

mimi55 ::

Trenutno AMARILO NET d.o.o. Lastnik in direktor ŠEVČIV PETER, PETRA JILEMNICKEHO 23/8, 01851 NOVA DUBNICA, SLOVAŠKA

medenko ::

mutna posla.

turkda ::

Nadaljujem:

teden dni nazaj sem podal mojo težavo pri reševanju nedelovanja pomivalnega stroja Beko.

Z Oskar Veliki sem uspešno kontaktiral le preko e-maila. Tam so bili odzivni (v uri, dveh) je sledil reply.

Trdili so, da Beko aparate servisirajo vsi zapisani na beko.si.

To se je po klicanju serviserja (in nekaj dvoumnih razlag) v mojem okraju izkazalo za resnično. Serviser bil ustrežljiv, prišel in RESETIRAL pomivalni stroj (3 sek držal tipko Play). Izpolnil še delovni nalog, prepisal št. računa OskarVelikega in to je bilo to. Uveljavljanje garancije za stroj BEKO kupljen pri OskarVeliki.

Povzetek: za stroj BEKO kupljen pri OSkarVeliki sem lahko uveljavlja garancijo pri BEKO.SI pooblaščenih serviserjih.

Epialt ::

Quick post:
Kolega je čaku 2 meseca na par slušalk, ki so bili "na poti".

turkda ::

ZaphodBB je izjavil:

Še en uporabnik, ki se je registriral samo zato, da bo z nami delil svojo negativno izkušnjo.



Točno tako. V tem je tudi bistvo. Podajanje izkušnje, ki sem jo imel.
Je pa res, da se za pozitivno izkušnjo ne bi toliko angažiral (ustvarjal prijavo in tipkal). Bi pa, če bi obstajal učinkovit sistem podajanja povratnih informacij (ala Ebay).

St235 je izjavil:

Ni point v števulu postov. Point je v temu, da nekdo naredi račun samo zato, da spljuva specifično trgovino. Ne prej ne kasneje se dotični več ne pojavi na forumu. Ko se to zgodi 3x zapored je vsakemu precej hitro jasno , da gre za nelojalno konkurenco.


Napni še malo možgane. MOrebiti prideš do spoznanja, da obstajajo med ljudmi še drugi motivi.

Okapi je izjavil:

Ker to, da bi nezadovoljna stranka guglala, kaj pravijo interneti o štacuni X, našla ta forum (in temo o štacuni X) ter se prijavila, da bi lahko delila svojo izkušnjo, je nemogoče.

O.



Točno to! Jaz sem storil natanko tako.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: turkda ()

Bellzmet ::

Hm 3s držal tipko in je bila zadeva OK:) Me prav zanima kaj bi bilo, če bil morali stroj odpeljati na servis oz. bi popravilo stalo 100 EUR...

Sorry ampak tvoj post zgleda kakor prepisan iz kakšnega oglasnega sporočila :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Bellzmet ()

solatko ::

Bellzmet - V primeru, da garancijski pogoji nebi veljali za SLO, serviser tudi tipke nebi prišel pritisnit, saj v trenutku, ko dobi naročilo, niti ne v, kakšna je napaka, lahko gre za potrebo po zamenjavi aparata.
Pri garnciji ni pomembno ali je popravilo 10€ ali 1000€, če garancija velja pridejo in popravijo, če ne velja, povedo, da pridejo samo v primeru, da si popravilo in prihod, pripravljen plačat.
Delo krepa človeka

Bellzmet ::

OK. Se pravi (recimo) so prodali zadevo z EU garancijo in je stvar OK? Pa imajo vse zadeve EU garancijo?

Okapi ::

Nimajo.

O.

Bellzmet ::

Hm vzamem nazaj svoj post.

Kaj pa če je bil servisni poseg izmišljen? In je avtor prispevka samo naredil "reklamo" za podjetje? Ne verjamem nič. Za 3s na gumb pritisnil...lepo te prosim. Bullshit.

Okapi ::

Na v osnovi računalniškem forumu razlagaš, da je reset BS.:) Morda boš presenečen, ampak niso računalniki edine naprave, kjer to (včasih) pomaga.

O.

Bellzmet ::

Ne sploh ne da je BS, reset je zakon na vseh napravah in ga rad uporabljam:) Vem tudi da dostikrat reši težavo:)

V tem primeru pa se mi zdi vse skupaj malo za lase privlečeno...no lahko pa da se motim.

solatko ::

Velika večina uporabnikov, kliče servis, ko mašina ne zažene na prvi gumb. Enostavno mora ta gumb pognati stroj, vse ostalo je višja matematika in se zato kliče servis. Ne enkrat, je bilo potrebno pri stranki samo vtaknit električni kabel na pravo mesto in je zadeva čudežno pričela normalno delat. Nekaj je pač izpulilo vtikač in nastane problem, ker je gumb mrtev.
Reset nekaterih naprav je za uporabnika izredno kompliciran postopek, navodil pa tako nihče ne bere.
Delo krepa človeka

Bellzmet ::

Hehe to me vedno spomni na tale odlomek... pri 52 sekundi :)

Maja41 ::

http://oskarveliki.si/

OBVESTILO

Obveščamo vas, da je Finančna uprava RS onemogočila dostop do domene oskarveliki.si zaradi preprečitve nadaljnjega opravljanja nedovoljene dejavnosti.

MaterVola ::

francek1 ::

Škoda, jaz sem bil z njimi zadovoljen. Očitno je potrebno v Sloveniji uničit vse, kar deluje v korist ljudi.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

nekikr ::

V korist ljudi? Ti pa si komik. Daj si malo preberi teme o tem Oskarju. Davke je treba plačevati, na računu pa prav tako ne sme biti kar tvoj osebni TRR.

francek1 ::

nekikr je izjavil:

V korist ljudi? Ti pa si komik. Daj si malo preberi teme o tem Oskarju. Davke je treba plačevati, na računu pa prav tako ne sme biti kar tvoj osebni TRR.

Če dobim nek stroj z garancijo in dostavo za 20 % nižjo ceno kot kjerkoli drugje, je to moja korist. Kako ti gledaš na to me pa res ne zanima! Te pa razumem, če delaš v državni upravi ali kakšni zlatarski trgovini...
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

nekikr ::

Torej praviš, da je super, če ne plačujemo davkov? Ok. Ko boš naslednjič šel k zdravniku...ne iti. Doma pij čaj. Po cesti se tudi ne vozi, ker jih plačajo davki. Itd. Saj so previsoki, ampak da bi pa aktivno govoril, da jih ne smemo plačevati, je pa absurd.

scipascapa ::

Francek1: si ti glup ali se samo delaš? Davke je treba plačevati. Vse, ki se izogibaju ali goljufajo z davki, bi morali strpati v zapor na dolga leta.
Zaradi takih ostali, ki plačujemo davke, nasrkamo z vedno višjimi.

francek1 ::

nekikr je izjavil:

Torej praviš, da je super, če ne plačujemo davkov? Ok. Ko boš naslednjič šel k zdravniku...ne iti. Doma pij čaj. Po cesti se tudi ne vozi, ker jih plačajo davki. Itd. Saj so previsoki, ampak da bi pa aktivno govoril, da jih ne smemo plačevati, je pa absurd.

Dragi nekikr, sem že zapisal, da te razumem, da zagovarjaš nenormalne cene pri nas...ni pa nobene logične razlage, da dobim iz Nemčije izdelek, za katerega je bil plačan davek s prevozom toliko ceneje. pa izdelek je bil izdelan v Sloveniji. Nisem ovca, da bi me strigli in nimam nemške plače. Neučinkovite administracije in pogoltnih trgovcev pa ne mislim podpirat. Pa saj zdaj je enako z gorivi. Ti jih kar zagovarjaj....
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: francek1 ()

MaterVola ::

Francek1, FURS jim zagotovo ni zasegel domene zaradi dostave izdelka iz Nemčije po nižji ceni. Po njihovih navedbah so opravljali nedovoljeno dejavnost.

nekikr ::

.ni pa nobene logične razlage, da dobim iz Nemčije izdelek, za katerega je bil plačan davek s prevozom toliko ceneje. pa izdelek je bil izdelan v Sloveniji. Nisem ovca, da bi me strigli in nimam nemške plače.

Saj temu nihče ne oporeka. Kupi tam kjer je zate najbolje. Ampak če je cena nižja zaradi neplačevanja davkov, potem pa to ni več ok.

vjreh43WAEFS ::

http://www.oskarveliki.si
Vidim, da je domena zadnje tri mesece spet aktivna. Stran pa polna z nekimi random novicami. Kaj je to fora? Taista oseba zdaj, ko je verjetno konec postopkov z našimi organi iz principa fura nekaj dalje? Ni mi čisto jasno, ne vidim smisla...

c3p0 ::

26.7. jo je nekdo na novo registriral in zdaj izkorišča "staro slavo" za klike.

vjreh43WAEFS ::

Torej, če na tej točki pregleduješ, kje vse si bil v preteklosti registriran (in pošiljaš naokoli gdpr zahteve) in želiš še na oskarveliki poslati zahtevo, naj zbrišejo vse zbrane osebne podatke, ta novi nekdo nima nobene veze s propadlo trgovino, stari si pa verjetno s tem ne dela več dela.

c3p0 ::

Najverjetneje.

scipascapa ::

ko domena poteče jo lahko kupu vsak.
1
...
3 4
5
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

extreme digital spletna trgovina (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Kaj kupiti
466180995 (5710) tikitoki
»

enaA vs. Mimovrste (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
8029316 (20642) technolog
»

ComShop

Oddelek: Kaj kupiti
295587 (3546) freesty

Več podobnih tem