» »

vw golf v - avtoradio

vw golf v - avtoradio

N0t0ri0us ::

pozdravljeni

kupil sem golfa in sedaj me zanima kaj je najboljša rešitev ki se jo da narediti da bi lahko predvajal glasbo iz usbja. radia nebi menjal iz estetskih razlogov.

za fm oddajnik sem že slišal vendar naj bi imeli zelo slabo kvaliteto zvoka tako da nevem.. imate kakšno idejo..

slika

slika

pripravljen sem dati do 70€ mogoče še kaj več če se bo splačalo.

hvala za pomoč in odgovore

LP

sasli ::

http://www.mp3avto.si/category/vw/golf-...

evo tule bi ti znali pomagati :)

bukev ::

Ne bodi preveč impresioniran o tem radiu. Meni je odpovedal takoj po izteku garancije - ni več bral mp3 diskov in nekaterih audio cd-jev.
Na servisu so hoteli za novega več kot 600€.
Povsem zlahka sem se mu odpovedal in montiral adapter masko,kabelski adapter in radio s predvajalnikom iz SD kartic ali USB ali Ipod dockom. Vse sem dobil tule http://www.zoom-market.si/si/avtoakusti... za cca 130€.
kvaliteta in moč je povsem enakovredna originalnem radio, pa še vse navlake kot so razni CD-ji in škatle za njih, sem se znebil.
Saj veš, da na nekaj SD kartic spraviš za nakaj sto audio cd-jev glasbe.
Seveda pa originalni design nekaterim pomeni več kot meni!
odloči se sam
lep pozdrav

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bukev ()

http://www.mp3avto.si/audi/xcarlink-usb...

tega sem gledal.. mislim da bo ok.. za 600€ dobiš že radio z barvnim lcd zaslonom na touch :D cdjev pa ne mislim ravno nevem koliko imeti v avtu ravno zato sprašujem kaj naj :D

ima kdo izkušnje z bluetooth telefoniranjem ? se je treba vedno ko prideš v avto povezati al je dovolj že to da samo prižgeš bt in si povezan gor ?

Orangeaudio ::

Živjo

Jaz bi ti predlagal, da zamenjaš avtoradio za nek aftermarket, ker se kvaliteta zvoka izjemno izboljša tudi če ne menjaš originalnih zvočnikov. Plus tega pridobiš enostavno upravljanje z USB in če si lastiš kakšen Apple izdelek iPod, iPhone ali novejšo Nokio prav tako kontrolo teh zadev.

Glede Bluetooth telefonije je tako, da zadeva deluje odlično, ker se telefon poveže takoj ko daš kontakt oziroma se avtoradio prižge in lahko kličeš in sprejemaš klice preko njega. Prav tako lahko predvajaš glasbo preko Bluetootha in ne rabiš nič priklaplat ali menjavat CD-jev.

Predlagal bi ti avtoradio

Alpine CDE 125BT.
ali pa
Alpine CDE 133BT.

Glede FM vmesnika...ti ga močno odsvetujem, ker zadeve sploh nizko cenovne delujejo izjemno slabo in je praktično stran vržen denar.

Če pa ne želiš menjavat avtoradia je pa vsekakor najboljša odločitev xcarlink.

Lep pozdrav

Žiga

Zgodovina sprememb…

Orangeaudio je izjavil:

Živjo

Jaz bi ti predlagal, da zamenjaš avtoradio za nek aftermarket, ker se kvaliteta zvoka izjemno izboljša tudi če ne menjaš originalnih zvočnikov. Plus tega pridobiš enostavno upravljanje z USB in če si lastiš kakšen Apple izdelek iPod, iPhone ali novejšo Nokio prav tako kontrolo teh zadev.

Glede Bluetooth telefonije je tako, da zadeva deluje odlično, ker se telefon poveže takoj ko daš kontakt oziroma se avtoradio prižge in lahko kličeš in sprejemaš klice preko njega. Prav tako lahko predvajaš glasbo preko Bluetootha in ne rabiš nič priklaplat ali menjavat CD-jev.

Predlagal bi ti avtoradio

Alpine CDE 125BT.
ali pa
Alpine CDE 133BT.

Glede FM vmesnika...ti ga močno odsvetujem, ker zadeve sploh nizko cenovne delujejo izjemno slabo in je praktično stran vržen denar.

Če pa ne želiš menjavat avtoradia je pa vsekakor najboljša odločitev xcarlink.

Lep pozdrav

Žiga

hvala za nasvet vendar je xcarlink že namontiran v mojem avtu.. želim obdržati original radio ravno zato sem to kupil :)
in Iizdelkov zaenkrat ne mislim kupovat ker so za moje pojme precenjeni :) nokije pa tudi nimajo nevem kakšnih telefonov , tako da bom zaenkrat kar na tem ostal

LP,Simon

izi12 ::

Lep pozdrav.
Kupil sem avtoradio pioneer avh-2400bt, sedaj pa me zanima, kaj vse še potrebujem za montažo v VW golf 5? Ali samo masko, iz sprednje strani, ali pa se kaksno ohisje?
Lp.

GrimReaper ::

Shit, pa res tut za 2DIN rabiš masko. Sem namreč hotel zamenjat Blaupunkta 1DIN za Pioneer FH-X700BT, ampak kot kaže bo to prevelik strošek, profit pa samo večji gumbi in lepša osvetlitev.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W

izi12 ::

Ja, je kr stroskov pol. Sam tut nisem vedu da bo tak. Ubistvu dodatno rabis se konektor za anteno ker ma vw digitalno aftermatker radio oa analogno. Pa se maska. Oboje pride pa 40€.

no comment ::

Rad bi avtoradio z bluetooth povezavo za Golfa V.

Zanima me samo predvajanje glasbe preko BT. Prostoročnega telefoniranja ne potrebujem. Ve kdo za kakšno nevpadljivo zamenjavo za serijski avtoradio (če se zadeva sveti kot novoletna jelka, si raje še naprej mrmram muziko)? Kako zahtevna je vgradnja?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri adapter za avtoradio alpine -> xplore

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
82191 (2040) WildChild
»

Kateri avtoradio (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6712753 (7951) undertacker
»