Forum » Na cesti » Cena registracije vozila
Cena registracije vozila
Mitch ::
Ali kdo ve, če je cena registracije vozila (oz. podaljšanja prometne) kaj cenejša na upravni enoti kot pri AMZSju?
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Mavrik ()
...:TOMI:... ::
Seveda je razlika. Še najceneje je, da opraviš na tehničnem samo tehničnega, zavarovanje urediš posebej, podaljšaš pa preko spleta (e-uprava). Dobiš prometno po pošti.
Tomi
MadMax ::
Če si član AMZS imaš nekaj popusta, na tehničnega in na podaljšanje.
Je pa morda za razmislit tudi koliko je vreden čas, pa prevažanje od tehničnega do UE in še kam, pa iskanje parkinga tam...
Aja, saj na UE ni treba z avtom, pa do zavarovalnice načeloma tudi ne (razen če boš dodal kako postavko pri kasku)
Je pa morda za razmislit tudi koliko je vreden čas, pa prevažanje od tehničnega do UE in še kam, pa iskanje parkinga tam...
Aja, saj na UE ni treba z avtom, pa do zavarovalnice načeloma tudi ne (razen če boš dodal kako postavko pri kasku)
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Na UE ni treba it. Samo na TP je treba. Vse ostalo urediš v parih minutah preko spleta.
Popust imajo člani. Vendar jaz imam lokalni TP oddaljen par km, medtem ko bi moral iti na AMZS v Lj.
Če želiš cenejši TP, lahko greš tudi na LPP, kjer imajo zgodaj zjutraj 20 % popusta na TP.
Popust imajo člani. Vendar jaz imam lokalni TP oddaljen par km, medtem ko bi moral iti na AMZS v Lj.
Če želiš cenejši TP, lahko greš tudi na LPP, kjer imajo zgodaj zjutraj 20 % popusta na TP.
Tomi
Od kdaj se da podaljšat prometno preko spleta? Kaj pol ti pošljejo novo prometno ali kako? Upam, da jim ne rabiš poslati stare prometne ker drgač si "bos" tačas...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mitch ()
To je pa že zelo dolgo. Po moje preko 10 let. Ne, vsako leto dobiš novo prometno. In klub temu, da dobiš novo prometno, pa da še pošljejo ti na dom, je ceneje, kot na TP,kjer ti dajo samo nov žig.
Tomi
...:TOMI:... je izjavil:
To je pa že zelo dolgo. Po moje preko 10 let. Ne, vsako leto dobiš novo prometno. In klub temu, da dobiš novo prometno, pa da še pošljejo ti na dom, je ceneje, kot na TP,kjer ti dajo samo nov žig.
Pravzaprav moja trenutna vozniška ima prostora za 3 podaljšanja tako da trenutno imam še vedno prvo prometno glede na to, da je avto star 3 leta...
Imam pa tako do AMZSja kot do UE približno dva kilometra tako da mi ni težko se zapeljat ali celo peš skočit do tja...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mitch ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podaljšanje prometnega dovoljenja preko eUpraveOddelek: Na cesti | 2515 (860) | dunda |
» | Prometno dovoljenje (kopija)Oddelek: Na cesti | 7153 (6071) | cresh |
» | Registracija avtomobilaOddelek: Na cesti | 15223 (7960) | ...:TOMI:... |
» | prepis vozila itd stroškiOddelek: Na cesti | 11116 (10573) | turist1 |
» | Vožnja brez urejenega avto zavarovanjaOddelek: Na cesti | 11411 (10484) | St235 |