Forum » Pomoč in nasveti » Težava z windows XP. Vhodne naprave delujejo le v BIOS-u.
Težava z windows XP. Vhodne naprave delujejo le v BIOS-u.
Hobit2 ::
Podzravljeni! Imam težavo z prijateljevim računalnikom saj je popolnoma neodziven. Z njim lahko komuniciram edino v BIOS-ih, ko pa se začene naprej pa ne morem premakniti niti toliko, da bi ga zagnal v "Safe Mode". Računalnik, se drugače zažene normalno in prikaže namizje. Včasih le še dodatno skrije ikone na namizju in ostane samo slika. No najbolj pomembno je to, da nikakor ne morem komunicirat z njim oz. mu dati drugačnih ukazov kot pa le besednih katerih pa noče ubogati. Šalo na stran :D. Kako naj "oživim" tipkovnico oz. ali se da zagnati kako v "Safe Mode" oz. varnem načinu tudi iz BIOS-ov?
Lepo prosim za pomoč.
Lepo prosim za pomoč.
solatko ::
Napiši sestavo računalnika, operacijski sistem in potrebne podatke - steklena kugla kaže, da je vse v redu.
Delo krepa človeka
Frenckie ::
Nekaj podobnega se mi je tudi meni zgodilo. Disk je bil v zadnjih zdihljajih. Uspel sem še rešiti podatke. Opravljeni test pokazal nekaj okvarjenih sektorjev. Bil je še v garanciji in na servisu tudi zamenjan.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 44433 (26473) | BorutK-73 |
» | Miškin kazalec je "zmrznil" na ekranu, tudi tipkovnica ima problemeOddelek: Pomoč in nasveti | 862 (830) | solatko |
» | Windows Vista zmrzne ob zagonuOddelek: Operacijski sistemi | 1315 (1155) | Duhec |
» | Windows xp bluescreenOddelek: Pomoč in nasveti | 2174 (1855) | Duhec |
» | Problem z Graficno KarticoOddelek: Pomoč in nasveti | 1427 (1132) | Ales47 |