Forum » Pomoč in nasveti » Problem s določenimi tipkami na tipkovnici prenosnika
Problem s določenimi tipkami na tipkovnici prenosnika
frutek76 ::
Kot že v naslovu zapisano imam problem z določenimi tipkami na tipkovnici mojega skoraj novega prenosnika ASUS K53E, operacijski sistem, win7 home!
Problem je z tipkami d ki napiše 6d, tipka za brisanje mi napiše 3, tipka space deluje kot enter.ostale tike delujejo vredu. kadar pa katero koli od teh tipk držim več kot pa 1 sekundo pa je ok (tipka za birsanje takrat zbriše itd...
Zdaj sem priklopil usb tipkovnico na njej deluje vse kot mora..po prenosniku se ni nic polilo al kaj koli drugega.. iskal sem že po vseh forumih in nobenega odgovora
Lepo prosim za pomoč, hvala!
Problem je z tipkami d ki napiše 6d, tipka za brisanje mi napiše 3, tipka space deluje kot enter.ostale tike delujejo vredu. kadar pa katero koli od teh tipk držim več kot pa 1 sekundo pa je ok (tipka za birsanje takrat zbriše itd...
Zdaj sem priklopil usb tipkovnico na njej deluje vse kot mora..po prenosniku se ni nic polilo al kaj koli drugega.. iskal sem že po vseh forumih in nobenega odgovora
Lepo prosim za pomoč, hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tipkovnica in miška se ne odzivataOddelek: Pomoč in nasveti | 1397 (1276) | RatedR |
» | Težava z daljinskim upravljalnikom, pomoč...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 9331 (9053) | hodu63 |
» | FreeDos in Windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 2148 (1765) | The Player |
» | Računalnik ne gre mimo boot screenaOddelek: Pomoč in nasveti | 1737 (1564) | dekoman |
» | FIFA 12 PC - KAKO UBRANIT 11mOddelek: Igre | 2800 (2225) | thebaloh |