Forum » Pomoč in nasveti » Windows Ce 6.0 Ali 5.0
Windows Ce 6.0 Ali 5.0
z4n0u5k1 ::
Imam star dlančnik Compaq iPAQ h3870 Pocket PC in na njem imam Windows CE 4.0, in rad bi instaliral nove windowse ( 6.0 ali vsaj 5.0), ki jih pa na žalost ne dobim in če pa je tisto kar sem dobil windows, potem jih pa ne znam inštalirati, zato bi rabil pomoč pri vsem! Če bi mi pa posreči ratal pa mi za foro povejte še kakšne aplikacije za pocket pc!
Hvala v naprej!
Hvala v naprej!
z4n0u5k1 ::
No, saj ni potrebe da je prav Win CE5 ali6 povejte kaj imate vi če imate in kaj je najbolše, povejte mnenja!...nekje sem prebral, da se da celo linux dati gor. Če veste prosim povejte tudi, kako namestiti GPS in ce je kaj potrebno kje dobiti. Ce veste kje bi dobil tudi tisto kartico za internet pa kako se povezal z internetom.... hvala...=D
hojnikb ::
Škoda dajat denar in čas za tako staro napravo, ker več ko wm2003 ne boš sparavu gor, gsm in gps nima , pa še švoh hardware ma za današnje čase.
Bolje da nabaviš kak rabljen android telefon pa bo meu vse to kar hočeš na dosti novejšem hardwareu in softwareu.
Bolje da nabaviš kak rabljen android telefon pa bo meu vse to kar hočeš na dosti novejšem hardwareu in softwareu.
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dlančnik in gpsOddelek: Pomoč in nasveti | 950 (869) | Primoz78 |
» | Kateri dlančnik...Oddelek: Kaj kupiti | 2258 (1713) | sequAn |
» | Deltax 5BT YakumoOddelek: Kaj kupiti | 1112 (1040) | AlienGT |
» | DlancnikOddelek: Kaj kupiti | 1532 (1374) | AntiC |
» | Dlančniki (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5235 (4427) | Caligula |