Forum » Pomoč in nasveti » Dlančnik in gps
Dlančnik in gps
shadeX ::
Lp
jaz sem kupil dlančnik HP ipaq h5450 in sedaj bi rad imel GPS gor uštimano. Mene zanima če je zadosti samo program ali rabim -moram kupit še kaj? prosim če kdo pove ki ve
hvala :)
jaz sem kupil dlančnik HP ipaq h5450 in sedaj bi rad imel GPS gor uštimano. Mene zanima če je zadosti samo program ali rabim -moram kupit še kaj? prosim če kdo pove ki ve
hvala :)
StratOS ::
Ali ima dlančnik že inštaliran GPS, drugače moreš nabaviti modul GPS za tvoj dlančnik preko komunikacijskega porta.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
shadeX ::
aha ok hvala...imam še eno vprašanje
kake fajle podpira h5450?
a ti dlančniki podpirajo exe fajle al kko..js se ne spoznam na te stvari preveč. ker sm pobral dol nekaj programov za pocket pc sam piše da nedela..noče zagnat inštalacije..
kake fajle podpira h5450?
a ti dlančniki podpirajo exe fajle al kko..js se ne spoznam na te stvari preveč. ker sm pobral dol nekaj programov za pocket pc sam piše da nedela..noče zagnat inštalacije..
Primoz78 ::
Ce si aplikacije pobral dol v Exe obliki mores to zagnat iz racunalnika (PDA povezan preko kabla) in jih instalirat na PDA....drugace pa direkt iz PDA pa lahko instaliras aplikacije v CAB obliki...
Lp Primoz
Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asus p535 - vaša mnenjaOddelek: Kaj kupiti | 4192 (2388) | sixtoo |
» | Dlančnik + GPSOddelek: Kaj kupiti | 3450 (2956) | krneki0001 |
» | Kaj je dobro vedeti pred nakupom GPS naprave? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12433 (9123) | AtaStrumf |
» | GPS navigacijaOddelek: Kaj kupiti | 7432 (5941) | Fl[A]sH |
» | Katri mobilni telefon/dlančnikOddelek: Kaj kupiti | 2311 (1983) | igor0203 |