» »

Druženje samskih (20-40)

Druženje samskih (20-40)

Temo vidijo: vsi
«
1
2

estrella ::

Smo prostovoljna skupina samskih, katere namen je druženje, spoznavanje novih znancev in prijateljev z udeležbo na zanimivih dogodkih, kjer se najde nekaj za vsakega (pijače, bovling, biljard, kajak, izleti, ogledi filmov, ples... ) . V letu 2012 smo se ponovno prebudili in če se nam žeiš pridružiti, piši na : ustvarjamo.vezi@gmail.com
Običajna starost udeležencev je med 25 in 35 let.

estrella ::

Z udeleženci so mišljene tudi udeleženke, ja, da ne bo pomote :)
Korajža velja- pridite pogledat, če vas zanima kaj več.

blackbfm ::

to je zih kšna krinka za orgije

guest #44 ::

No bi vsaj lahko kak FB profil naredili ne pa samo en email naslov, če se že hočete predstavit.

Robi :P ::

ma to bi mi rabli od 16-20 :DDDD

Matev ::

a imate kako spletno stran?

M@73Y ::

@jverne
fb stran bi bila interesantna. Kdor pa nima fb-ja pa email.
..jump into psytrance tunnel..

Venomus ::

Za nekaj podobnega sem slišal lansko leto, da to vodi neka ženska, ki je našla to tržno nišo v Sloveniji in da kar uspeva, da se veliko družijo. Nevem pa točno kje se to dogaja... verjetno je to isto?

Če to res ni krinka za kakšne orgije ali novačenje kakšnih skrivnih agentov, potem mora biti kar zanimivo.

#000000 ::

Če je za orgije ni problema :))

Phil ::

Saj hiter search najde stran in FB group. Klik.

modicr ::

(c) nisem patentiran

Zgodovina sprememb…

• spremenil: modicr ()

IvoJan ::

forever alone level: ITS OVER 9000!!!!!!!!!

Mipe ::

^ Ma kaki kekci. Ne morejo biti forever alone, če se pa DRUŽIJO.

jalovec09 ::

Predlagam, da ustavrite skupino na FB.

Mesar ::

All over Slovenia? Al kako? Sicer pa ja facebook, da se povežete na srečanjih v živo pa prebijete led, tisti, ki nemarajo interneta oziroma facebooka za spoznavanje :).
Your turn to burn!

Vitez ::

Samski postajate fajn tržna niša, vidim zgoraj, ni kaj.

[D]emon ::

Drago "druzenje" :))
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

turk1990 ::

Bi prav rad videl, kašni ljudje se udeležujejo teh srečanj...še posebej ženske..

dolenc ::

2k pa boš vidu na baliju, če ti ne bodo pasale, se greš lahk pa še zmer kopat :D

marijancek ::

podpovprečno lepe po moje. in pa moški s podpovprečnimi socialnimi sposobnostmi. meni je bilo že v šoli mučno biti med vsemi tistimi ljudmi, da bi zdaj pa prostovoljno rinil v tako okolje? mučenje.

Zgodovina sprememb…

Ste pa modeli, nekaj ugibate, a ste tako škrti, da vam je preveč reskirat 30 eurov, pa se prepričat na lastne oči...

marijancek je izjavil:

meni je bilo že v šoli mučno biti med vsemi tistimi ljudmi, da bi zdaj pa prostovoljno rinil v tako okolje? mučenje.

Maš prav, na slo-techu boš imel več uspeha, ziher.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vitez ()

Raje ležimo doma pred monitorji, ti si bil? Zrihtaj kake slike ;((
Your turn to burn!

Nisem več samski, ko sem bil, sem se tudi udeležil kakšnega srečanja samskih, da.

Dogajanja pa opisoval ne bom, ekr ne podpiram lenobe, kogar zanima, naj si gre kdaj pogledat.

jype ::

Jaz nisem bil še nikoli na takih srečanjih, ampak je brezveze.

Poldi112 ::

To predvidevam govoriš iz izkušenj :)
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Kako veš, da je brezveze, če nikoli nisi bil?

@nny ::

jype je izjavil:

Je rekla lisica, ko je gledala previsoko grozdje. :)

Vitez je izjavil:

Dogajanja pa opisoval ne bom, ekr ne podpiram lenobe, kogar zanima, naj si gre kdaj pogledat.

To je podobno butasto, kot bi bilo, da bi ti wikipedia na članku o slonih napisala, da ne bodo objavili slike, ker ne podpirajo lenobe. Kogar zanima, naj si jih gre pogledat v živalski vrt.

Razlagaj si, kakor hočeš, ne vidim razloga, da bi tukajšnji folk, ki je apriori v nekaj prepričan, prepričeval v nasprotno.

ma saj sem včeraj gledal ene slike nekje. ženske so zgledale bolj ene piflarke, moški pa presenetljivo normalni.

Sej piflarju paše piflarka, ali se mogoče motim?

Vitez> Kako veš, da je brezveze, če nikoli nisi bil?

Kakšno neumno vprašanje.

Če mene ni, potem je lahko samo brezveze.

piflarke so čisto v redu.

Vitez je izjavil:

Razlagaj si, kakor hočeš, ne vidim razloga, da bi tukajšnji folk, ki je apriori v nekaj prepričan, prepričeval v nasprotno.

No, to je nekaj čisto drugega kot tisto prej. Vseeno je pa dosti takih, ki nismo prepričani, šli pa tudi ne bi in nas firbca kako to izgleda (če so res sami čudni tam ;).

Tudi meni vse to deluje kot krinka zafrustiranih piflark, da nadomestijo, kar so zamudile med odraščanjem. In da pri tem morebiti najdejo sorodno dušo.

Kar seveda ni čisto nič narobe. Kam se vpišem? :D

Okapi ::

:))Knjigu nisam čitao ali je najoštrije osudjujem.

O.

guest #44 ::

No če so res piflarke tam pol je vrjetno kr naval moških. Namreč malo je bolj seksi stvari kot da mi ženska razlaga drugi zakon termodinamike. ;)

No sej če smo resni, verjetno te stvari zgledajo kot ona-on.com "partyi" ali pa vsej podobno, video posnetki njihovih zabav pa so na youtube pa verjetno se da kje najti tudi slike. Pa se meni niš ni zdelo narobe s folkom na posnetkih, edino starejši so, 18 letnic pač verjetno tam nebo :D .
Your turn to burn!

PecenkA ::

Mesar je izjavil:

No sej če smo resni, verjetno te stvari zgledajo kot ona-on.com "partyi" ali pa vsej podobno, video posnetki njihovih zabav pa so na youtube pa verjetno se da kje najti tudi slike. Pa se meni niš ni zdelo narobe s folkom na posnetkih, edino starejši so, 18 letnic pač verjetno tam nebo :D .

Enkrat sem bil na eni zadevi in so bile 18 letnice. Pa ni bilo preko ona-on.com

Okapi> Knjigu nisam čitao ali je najoštrije osudjujem.

To sm hotu povedat, ja.

Ne pa kislo zelje, al kaj je že rekla.

Mesar je izjavil:

No sej če smo resni, verjetno te stvari zgledajo.

He he, evo spet ugibanja. Če mene zanima, kako nekaj zgleda, grem pogledat.

Vitez> Če mene zanima, kako nekaj zgleda, grem pogledat.

Jaz pa rečem, da je brezveze, da si prihranim pot.

Works every time.

noker ::

Saj je vse jasno. Če zadanem sedmico, bi to želel povedat celemu svetu (čeprav raje ne, trezno razmišljanje), če pa se nekumu zgodi nekaj slabega, ga pa ne bi rad jaz obvestil o tem. Hint: razlika med DOBRO- SLABO varianto.
Torej, če je zadeva resnično za kaj, bi bilo to zagotovo transparentno, ker pa se gre primarno zgolj za (ponovno, tržnoniško) cuzanje denarja, je pa zadeva jasna in stavek "pejte si sami pogledat" razumljiv ...

Sem prepričan, da Vitez ni organizator, ampak ja, škoda je za 2000 jit na Bali, če greš lahko za 500 v Murmansk, ki ni videt kot kolaž prizorov s televizijske reklame.

Invictus ::

Na Bali lahko prideš precej ceneje in tam se da tudi poceni živeti.

2000 EUR je dovolj za 2 meseca precej udobnega življenja plus karta ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Mah..kakšen organizator..

Noker, narobe razmišljaš. V Sloveniji je tolk zakoreninjeno prepričanje, da so "srečanja za samske" nekaj za grde ženske in luzerje, da je Sizifovo delo kogarkoli prepričevati v nasprotno.

Ta isti folk, ki na slo-techu širi take teorije, bo v naslednjih mesecih nanizal še kopico postov, kakšne prasice so ženske, ker padajo na "napačne tipe"...pa 500 postov, kje sploh spoznat kakšno žensko.. ne ljubi se jim pa niti tolk riti dvignit, da bi pogledlai, kaj dogaja na srečanjih za samske. Pa ne govorim o Baliju za 2000, ampak o dogodkih za 30.

Tempo življenja je tak, da bo VEDNO VEČ ljudi partnerja iskalo na "nekonvencionalne načine". Ker jim za "konvencionalne" zmanjkuje časa.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vitez ()

Ni toliko tempo življenja kriv, ampak da če nisi nek zabavljač in to, ni tako preprosto spoznat kakšne pametne v času srednje šole in faksa, bog ne daj da greš na kako tehnično šolo.

Po drugi strani pa zanimivo. Če je šla na tako stvar potem verjetno nima dosti predsodkov in tipov ne pobira po gostilnah. Not bad :D .

Grde? Grdih v bistvu ni, ker so okusi različni, so pa zanemarjene, sicer pa so tudi tipi zanemarjeni.
Your turn to burn!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mesar ()

No, letalska karta do nove zelandije je vsaj 1500€ (dvosmerna)

Invictus ::

BTW: Bali ni na Novi Zelandiji.

Karta pa pride jurja ... preveril na amadeus.net

brez nekih skupinskih ugodnosti ...

Te združenja za samske so v redu. Ženske ki pridejo tja, vsaj niso vzvišene in so pripravljene na debato. Saj so tudi one prišle lovit. Če pa ravno tako vse zaj*****, pa niso one krive ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Mislim, da ženske, ki hodijo na srečanja samskih, bolj iščejo tipe 25+ ali 30+, ne pa sramežljive srednješolce in študente, ki jim pri sošolkah ne uspe.
«
1
2

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

FUZIJA - energija prihodnosti (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
5111647 (1974) Karen

Vojna proti moški v3

Oddelek: Problemi človeštva
151472 (1306) kallia
»

Skupaj proti dolgčasu :) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Sedem umetnosti
10630079 (22365) Damjan Jagar

Več podobnih tem