» »

sobno kolo

sobno kolo

the_unborn ::

Torej, doma se odlocamo za nakup sobnega kolesa, taksnega klasicnega ali pa tistega elipsastega, kjer bolj teces in imas se za roke razgibavat. Verjetno je tadruga varianta boljsa za se malo "razmigat" kot klasicno kolo, rajt? Kje v Lj se da kupit te naprave in koliko se splaca dat zanjo, seveda ne prevec, nekaj vmes?

Vikking ::

raje si kupi sobno kolo, kot pa tisto plastic fantastic napravo v top shopu k jih gledaš, k gibaš celo telo, k je vse skup za en k..., pravo sobno kolo, če pa hočeš cel telo razgibavat pa pojdi v fitness ali pa si kupi še ostale naprave, le tako boš mišice kej razgibal, ostalo je samo za potenje, ma še bolje, kupi si tist elektronic device, k prpneš na mišice in v 1 tednu boš nabit k un tip v reklami...

LoneWolf ::

Ce vprasas mene, vsekakor vzemi elipticnega. Sem delal na klasicnem in na elipticnem, pa sploh ni primerjave. Eno je bolj bicikliranje, drugo pa bolj tek. Zdaj imam doma ze par let Orbitrek za cca 35k SIT, in je prav fino za razmigat, po eni 10 minutni seansi solidnega tempa sem samo se za pod tus. Klasicno sobno kolo me sploh ne gane vec, tam res delajo samo stegenske misice.
Dobis prakticno povsod, danes sem naredil en krog po BTCju in sem videl vsaj tri.

LoneWolf: a to mas Orbitrek s TopShopa? je kvaliteten ali se splaca vzet kaksno bolj "normalno firmo"?:)

Arkadij ::

Tudi jaz sem že sprobal tisti Orbitrek ali karkoli je že. Rečem ti, da se nobena naprava ne more primerjati s tekom zunaj. Če pa to ni mogoče, recimo sedaj, ko je zima, pa pojdi v fitnes.

Če bi pa moral zbirati med sobnim kolesom in Orbitrekom, bi vzel slednjega.

DMouse ::

Če misliš veliko "gonit" potem kupi magnetnega, ne tistega na trak, ker se hitro znuca, pa še ropota precej.

MadMicka ::

Poznam kr neki ljudi, ki so kupili sobno kolo. Kmalu potem se je začel nabirati na kolesu prah. Če kdo hoče kaj narest za zdravje, je 10 krat bolj koristno, da gre vsak dan bodisi na sprehod bodisi s kolesom v naravo za pol ure.

Šimpanz ::

Jaz imam enega elipsastega ki sem ga kupil pred nekaj meseci. Ko sem probaval te mašine v trgovini mi je bil takoj bolj všeč kot sobno kolo. Men je ful v redu še posebaj zdaj ko ravno ne moraš iti laufat ven. Jaz ti ne bi priporočal orbitreka ker ima zavoro na trak namesto magneta, pa še osnovna različica nima merilca tlaka.
Ko sem ga jaz kupoval so imeli največjo izbiro v športni trgovini v Merkatorju ali pa Šparu.

DMouse ::

Men je ful v redu še posebaj zdaj ko ravno ne moraš iti laufat ven.

Pa še tv lahko gledaš zraven ;)

gappee ::

Jst mam pa kolo (za 80k) in sm ti mislu svetovat kolo, ampak če drugi tko prepričljiv pravijo drgač, bom rajš tih.:\

Trancedeejay ::

Ma kaksen Orbitrek. Shujsas k ga kups k pol ni vec za hrano:) Ma to je sranje od sranja,ga mam kle 20cm stran.......so ga pr punci kupl.......kupljen je bil pred enim tednom pa ze sameva. Skor sama plastika.....ce hoces tiste rocke drzat mors met roke ko jeti. Vglavnem izguba denarja.
Have a nice Day

Matt

BigWhale ::

Trance,

Ampak, lej na to s pozitivne strani. Ce ga VELIK uporabljas, potem se ti roke podaljsajo (ce verjames nekaterim teorijam), zaradi same zelje po podaljsevanju rok, tvoji potomci bodo pa orbitrek Z LAHKOTO uporabljal, ker bojo imeli roke skoraj do tal ;)

Sicer pa, ljudje, vsako sobno kolo je boljse od AbTronica... ;> In podobnih elektricnih pripomockov, ki te trenirajo medtem ko ti ne delas nic :P

dr.J ::

Dokler sem še malo bolj zagrizeno kolesaril, sem si pozimi pomagal s podstavkom s tremi valji (dva zadaj, eden spredaj, povezani z jermenico), kamor sem postavil obično cestno specialko. Zadeva je kake pol metra široka, kolo pa voziš povsem normalno, brez da se držiš za kako držalo na steni, pač pa samo za balanco. Za samostojno vožnjo je morala biti brzina vsaj 15 km/h, trenja je bilo pa toliko, kot će bi vozil v cca 4% klanec. Moram reči, da je bila to kar dobra rekreacija.

Popeye ::

Ja osebno ze dolgo casa uporavljam sobno kolo in ti lahko recem, da v zimskih mesecih ni boljsega od tega. Kaksn Orbitek al pa podobne stvari kar pozab....
Velik sobnih koles mas v Sport2000 in Hervisu. Js ti priporocam, da vsako kolo mal sprobas, da vids na ker je najbol udoben pa tih.
Kup si eno dobro sobno kolo( merjenje utripa, magnetno delovanje...) in lepo stopnjuj vadbo z usakim treningom......do poletja bos 100% u super formi :D !
Aja pa js sm si se dicmana kupu, da zravn muzko poslusam pa druge ne motm.:)

Lp

Okej, v Mercatorju smo kupl eno elipticno kolo, magnetno delovanje, meri utrip, itd. Zdele sem sibal 30 min in sem fajn zdelan pa presvican - se vidi, da se ze od poletja nisem pretegnil :D Mislm, da bo kr kul zadevca za cez zimo, spomladi pa spet na bicikl™:)

gappee ::

Heh, jst sm bil prej 10 minut na kolesu...sm pogajnu skor z 200W moči(sj ne da skos:D )...in sm bil vseen fajn zdelan pa prešvican.:D

Yossarian ::

Bom malce obudil to temo. Rad bi si kupil sobno kolo: naj bo čim tišje in čim manjše, ne rabi pa imet raznoraznih merilcev. Samo gonil bi rad, gledal dnevnik, kakšne pol urce na dan; sedaj, ko je tako mrzlo.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

AngelOfDeath ::

Obešalnik za oblačila :)
edit: Slovnica

izbrisiracun ::

AngelOfDeath
naš isto + še za ene vem, ki mu isto pravjo:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero sobno kolo? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Šport
11531966 (1020) pes132
»

Sobno kolo

Oddelek: Loža
3911408 (4117) GupeM
»

Nakup sobnega kolesa - Hofer?

Oddelek: Šport
158272 (7684) MacoLa27
»

sobno kolo za max 150 eur

279064 (8400) knap
»

Katero napravo za domace sobno razgibavanje?

73010 (2822) TOP

Več podobnih tem