» »

Xerox 3140

Xerox 3140

pridendecko ::

Lep pozdrav!
Na forumu berem da vas je veliko kupilo ta tiskalnik predvsem zato ker je bil pred časom zelo poceni. No pa saj je še vedno skoraj najcenejši. Všeč mi je ker ima zaprto kaseto za papir, kar tiskalniki v tem cenovnem rangu načeloma nimajo (vsaj jaz jih nisem našel).

Malo se bojim nakupa, ker ne bi rad da bi mi tiskalnik po par-kratni menjavi tonerja začel pacati in umirati. Ali se ga splača kupiti (glede na kvaliteto) ali je še vseeno prepoceni da bi od njega pričakoval kaj več..?

Niti ne tiskam tako veliko (okoli 30 strani na mesec). Saj vsi zelo hvalijo tudi HP LaserJet P1102, ampak malo me skrbi prah, ki bi se nabiral na papirju, ker ne tiskam veliko.

Nisem prepričan kaj naj naredim...

lp

BALAST ::

Z okoli 30 strani na mesec bi rabil 66mesecev da boš spraznil osnovni toner.
Sam ga imam že blizu 8mesecev in tudi sprintam okoli 100str/mesec.
Če se mi bo spraznil do naslednje zime s takim tempom, bom že kupil nov toner za cca. 60€.

Pa še vedno ni tak strošek, kot sem imel z Ink-Jet tiskalniki, čeprav sem sam refilal vsake 2-3 mesece kartuše in jih po enem letu tudi zamenjat z novimi zaradi zasušenih rež.

Sem imel pred tem HP-laserjet in Konica-Minolta laser, pa sta bila oba 4x in 2x dražja od Xerox ampak še vedno počasnejša in HP-laserjet je imel res zanič obstojnost črnila na papirju. Tako da za 3letno investicijo je to res najboljši nakup, vsaj zame.
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Kaj kupiti
796161222 (796) scipascapa
»

Laserski printer pušča sledi že sprintanega

Oddelek: Pomoč in nasveti
81494 (1298) mersol
»

Nova anketa: s čim hranite vaš tiskalnik?

Oddelek: Novice / Ankete
385405 (4305) KoKi
»

Kateri laserski tiskalnik?

153853 (3597) Nebomgabiksa
»

Kateri črnobeli laserski tiskalnik ?!

171863 (1609) sebastianl

Več podobnih tem