Forum » Zvok in slika » Zvok Win7 / XP
Zvok Win7 / XP
Hemi426 ::
Pozdravljeni!
Pred nekaj dnevi sem si formatiral računalnik iz Win7 na XP. Pred formatacijo je bil zvok okej, sedaj je pa zelo nekvaliteten, na trenutke tudi hrešči oz. šumi pri določenih delih predvajane pesmi itd...
Posodobil sem driverje, nastavitve za zvok v XP so okej, za zvočno sem pa tudi gledal, preizkušal efekte, jih izklopil a je načeloma vedno isto...
Bi kdo vedel kaj bi znalo biti? Je možno da je na win7 zvok preprosto bolje predvajan?
Pred nekaj dnevi sem si formatiral računalnik iz Win7 na XP. Pred formatacijo je bil zvok okej, sedaj je pa zelo nekvaliteten, na trenutke tudi hrešči oz. šumi pri določenih delih predvajane pesmi itd...
Posodobil sem driverje, nastavitve za zvok v XP so okej, za zvočno sem pa tudi gledal, preizkušal efekte, jih izklopil a je načeloma vedno isto...
Bi kdo vedel kaj bi znalo biti? Je možno da je na win7 zvok preprosto bolje predvajan?
Hemi426 ::
Enron x86 ::
Poišči najnovejše za Windows XP na proizvajalčevi spletni strani. Če tudi to ne bo pomagalo, jih lahko pobrišeš in potem namestiš tiste, ki ti jih ponudi Windows Update (sicer boš imel manj funkcij; mogoče pa bo kakovost zvoka vseeno boljša).
Lp
Lp
Core i5-4690K@4.7| ASUS MAXIMUS VII HERO| 16 GB Corsair LP DDR3 1866 MHz|
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
amigo_no1 ::
Uninstall ponavadi, bodisi v control panel, add/remove , v device manager ali s kakim namenskim orodjem, npr. Driver Sweeper.
http://phyxion.net/item/driver-sweeper....
http://phyxion.net/item/driver-sweeper....
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problemi z 7870 - Prosim za pomoč.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1116 (1033) | miraldi |
» | 6 "Digital Output" naprav z AMD HD 7870 XTOddelek: Zvok in slika | 984 (814) | Enron x86 |
» | Ekran šteka ob igranju preproste igre!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3834 (3086) | Cirosiro |
» | Problem z driverji HD5670Oddelek: Strojna oprema | 1174 (1070) | st0jko |
» | Creative SB X-Fi problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1178 (1178) | TechBeats |