Forum » Šola » Kaj pomeni če nimaš na koncu semestra
Kaj pomeni če nimaš na koncu semestra
Trinitron ::
V mojih cajtih si dobil grajo, ki jo je nato zamenjal NMS. Fora je ista - enkrat do konca leta moraš popravit.
Meizu ::
Če nimaš enega predmeta zaključenega pozitivno, potem ga moraš popravit. Je pa odvisno od tega, kako profesor to uredi. Lahko ponavljaš v drugem semestru, nekateri te pa kr mirno vržejo na popravni izpit.
Tatmrmm ::
mihec87 ::
Ker ga bo fotr vseku po piiip...
Ja ni ravno prijetno..Če se prav spomnim niti ne moreš ponavljat v nedogled pač pa moreš potem imet pozitiven drugi semester da še dobiš nove možnosti za popravljat al neki takiga sem že pozabu:)
Ja ni ravno prijetno..Če se prav spomnim niti ne moreš ponavljat v nedogled pač pa moreš potem imet pozitiven drugi semester da še dobiš nove možnosti za popravljat al neki takiga sem že pozabu:)
;-) ::
Pri nas je tud tak blo, če si imel drugega pozitivnega si lahko popravljal prvega. Jaz sem vedno imel kake 3-4 nms-je za potem, tak je šolanje vsaj malo bolj zanimivo. V četrtem letniku sem imel 2 predmeta pozitivna ob polletju, šel sem pa na prvi rok mature (torej brez popravnega vse zrihtal do konca)...še zdaj vidim mamo kak me je rotila-samo letnik naredi maturo maš že čas
[D]emon ::
V mojih cajtih si dobil grajo, ki jo je nato zamenjal NMS. Fora je ista - enkrat do konca leta moraš popravit.
Ne bo popolnoma drzalo. Graja je pomenila, da si imel tisti predmet zakljucen negativno. Pri NMS-ju pa tega ni, in si brez ocene. Torej se, tehnicno gledano, ne gre za popravljanje ocene, temvec za pridobivanje le-te. ;)
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Srednja šolaOddelek: Šola | 3423 (2905) | kriko07 |
» | Negativna konferencaOddelek: Šola | 4718 (4368) | lebdim |
» | Šola NMS-JI !!!Oddelek: Šola | 3614 (3232) | putare |
» | Problem v šoli. Zaplet s profesorico. (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Šola | 17838 (3681) | Sodck |
» | Ali imam lahko popravca?Oddelek: Šola | 4717 (3411) | smilyxx |