» »

Kaj pomeni če nimaš na koncu semestra

Kaj pomeni če nimaš na koncu semestra

Tatmrmm ::

vse zaključeno pozitivno?
v sš

Trinitron ::

V mojih cajtih si dobil grajo, ki jo je nato zamenjal NMS. Fora je ista - enkrat do konca leta moraš popravit.

Meizu ::

Če nimaš enega predmeta zaključenega pozitivno, potem ga moraš popravit. Je pa odvisno od tega, kako profesor to uredi. Lahko ponavljaš v drugem semestru, nekateri te pa kr mirno vržejo na popravni izpit.

Tatmrmm ::

Trinitron je izjavil:

V mojih cajtih si dobil grajo, ki jo je nato zamenjal NMS. Fora je ista - enkrat do konca leta moraš popravit.

Zakaj je to ptoem tak problem? :D
Eni sošolci nimajo zaključen pozitivno in so bili precej živčni---

mihec87 ::

Ker ga bo fotr vseku po piiip...

Ja ni ravno prijetno..Če se prav spomnim niti ne moreš ponavljat v nedogled pač pa moreš potem imet pozitiven drugi semester da še dobiš nove možnosti za popravljat al neki takiga sem že pozabu:)

;-) ::

Pri nas je tud tak blo, če si imel drugega pozitivnega si lahko popravljal prvega. Jaz sem vedno imel kake 3-4 nms-je za potem, tak je šolanje vsaj malo bolj zanimivo. V četrtem letniku sem imel 2 predmeta pozitivna ob polletju, šel sem pa na prvi rok mature (torej brez popravnega vse zrihtal do konca)...še zdaj vidim mamo kak me je rotila-samo letnik naredi maturo maš že čas :))

[D]emon ::

Trinitron je izjavil:

Ne bo popolnoma drzalo. Graja je pomenila, da si imel tisti predmet zakljucen negativno. Pri NMS-ju pa tega ni, in si brez ocene. Torej se, tehnicno gledano, ne gre za popravljanje ocene, temvec za pridobivanje le-te. ;)
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Srednja šola

Oddelek: Šola
213423 (2905) kriko07
»

Negativna konferenca

184718 (4368) lebdim
»

Šola NMS-JI !!!

153614 (3232) putare
»

Problem v šoli. Zaplet s profesorico. (strani: 1 2 3 4 )

15917838 (3681) Sodck
»

Ali imam lahko popravca?

494717 (3411) smilyxx

Več podobnih tem