Forum » Zvok in slika » Easycap Win7 in problemi z zvokom
Easycap Win7 in problemi z zvokom
Brainstorm ::
Pozdravljeni
Imam Easycap z DX in mi na Win7 ne deluje zvok, slika je kot se šika a zvoka ni (tišina), tisti gonilniki, ki so zraven na CDju, očitno niso najboljši za Win7 ali mene kaj drugega zajebava.
Ali vam deluje zvok na Win7, oziroma katere gonilnike uporabljate, mogoče katere druge, ne tiste, ki so priloženi.
Imam Easycap z DX in mi na Win7 ne deluje zvok, slika je kot se šika a zvoka ni (tišina), tisti gonilniki, ki so zraven na CDju, očitno niso najboljši za Win7 ali mene kaj drugega zajebava.
Ali vam deluje zvok na Win7, oziroma katere gonilnike uporabljate, mogoče katere druge, ne tiste, ki so priloženi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win10 October update bugOddelek: Operacijski sistemi | 1327 (614) | MIHAc27 |
» | Zbogom, Windows VistaOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 16723 (14249) | MrStein |
» | XBMC + IPTV + 2 mrežni karticiOddelek: Programska oprema | 5099 (3843) | markostano |
» | Win7 - rant time ! (nov laptop) (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 10812 (9465) | noraguta |
» | windows 7 audio driveriOddelek: Operacijski sistemi | 5071 (3713) | skyspy |