Forum » Pomoč in nasveti » Internet težava
Internet težava
jackieD ::
LP
Pred kratkim sem fromatiral računalnik in ob novi namestitvi windowsa naletel na težavo. Windows sem naložil brez problema zataknilo se je pri driverjih za mrežno kartico. Namestil sem driver katerega sem uporabljal tudi pred fromatiranjem (Marvel Miniport WAN driver), a sedaj mi računalnik tega enostavno ne zazna, saj mi javlja napako da ni driverjev nameščenih...
Kaj mi še manjka oz. kaj naj bi bilo narobe?
Hvala že vnaprej...
Pred kratkim sem fromatiral računalnik in ob novi namestitvi windowsa naletel na težavo. Windows sem naložil brez problema zataknilo se je pri driverjih za mrežno kartico. Namestil sem driver katerega sem uporabljal tudi pred fromatiranjem (Marvel Miniport WAN driver), a sedaj mi računalnik tega enostavno ne zazna, saj mi javlja napako da ni driverjev nameščenih...
Kaj mi še manjka oz. kaj naj bi bilo narobe?
Hvala že vnaprej...
francek1 ::
Kako bo dol vlekel, ce pa mu povezava ne dela? He, he.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
jackieD ::
Hm, sem poizkusil tudi to in res nevem zakaj je prišlo do problema, ker enkrat sem že formatiral enako in naložil ter je delalo. Edino če probam sedaj z drugo verzijo XPja ter šeenkrat formatiram...
HDvideo ::
Kako bo dol vlekel, ce pa mu povezava ne dela? He, he.
Kako pol lohk tle piše???
In čene pskusi naložit prvo ostale gonilnike in šele potem za mrežno.(mogoče bo delovalo)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: HDvideo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težava z routerjem (TP-LINK tl-wr741nd) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 13523 (6262) | AC_DC |
» | WiFi - prepoznavanje omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 4710 (3376) | barocco |
» | Pocasen downloadOddelek: Omrežja in internet | 1256 (1152) | hojnikb |
» | Povezava na internetOddelek: Omrežja in internet | 1075 (871) | amater87 |
» | lučki na LAN kartici ne goritaOddelek: Pomoč in nasveti | 1719 (1500) | heker |