Forum » Navijanje » odvisno tudi od napajalnika
odvisno tudi od napajalnika
pop ::
Ker sem si med prazniki po svoji neumnosti skuril napajalnik (sicer pri izkljucenem racunalu med ciscenjem prestavil z 220v na 130v- HUNTKEY model LW 8250 P4) sem sibal na servis po novega. Fantje so bli tko dobri in so mi ga sestavili v 20 minutah MACRON POWER 300W model MPT 301
Pridem pa domov zazenem vse OK med igro pa sesutje . Poskusim drugo enako pa spet pa spet....
Pogledam temp. pa me je skoraj kap 59 pri odprtem racunalu - prej nikoli cez 50 pa ce sem spilu ne vem kaj. Pogledam obrate od Zalmana pa dozivu sok na max samo 2100 obratov - prej na max 2600 rpm.
seveda sem moral svojega GeForca 4 ti 4200 malo "odviti" iz 290/596 na 270/575.
Prav tako sem moral za stabilno delovanje znizati fsb iz 146 na 142
(plata MSI Kt3 ultra in AMD 2000).
Temp. je se vedno 57 pri odprtem kompu HD je vroc - prej rahlo topel.
Prav tako mi napetost CPU stalno skace 1,71 do 1,73 ali 1,74 prej ni nikoli nihala vedna je bla na 1,71- gledal z fuzzy logic-om 4
Seveda poklicem nazaj na servis (sej veste kater J..) in mi obljubijo popravilo mojega starega ali pa zamenjavo za enak model (prav tako iz popravila).
Razlozu mi je tudi, da lahko ze sprememba za desetino volta lahko vpliva na tako stanje.
Torej folk kupite dobre napajalnike in ne vzet vsakega s..... - doticnega je namrec model, ne uni iz servisa da ne bo pomote, "odsraufal" kar iz enega ohisja.
Komaj cakam na svoj stari napajalnik, pol se bom pa spet lohka ucil navijanja z vaso pomocjo .
Pridem pa domov zazenem vse OK med igro pa sesutje . Poskusim drugo enako pa spet pa spet....
Pogledam temp. pa me je skoraj kap 59 pri odprtem racunalu - prej nikoli cez 50 pa ce sem spilu ne vem kaj. Pogledam obrate od Zalmana pa dozivu sok na max samo 2100 obratov - prej na max 2600 rpm.
seveda sem moral svojega GeForca 4 ti 4200 malo "odviti" iz 290/596 na 270/575.
Prav tako sem moral za stabilno delovanje znizati fsb iz 146 na 142
(plata MSI Kt3 ultra in AMD 2000).
Temp. je se vedno 57 pri odprtem kompu HD je vroc - prej rahlo topel.
Prav tako mi napetost CPU stalno skace 1,71 do 1,73 ali 1,74 prej ni nikoli nihala vedna je bla na 1,71- gledal z fuzzy logic-om 4
Seveda poklicem nazaj na servis (sej veste kater J..) in mi obljubijo popravilo mojega starega ali pa zamenjavo za enak model (prav tako iz popravila).
Razlozu mi je tudi, da lahko ze sprememba za desetino volta lahko vpliva na tako stanje.
Torej folk kupite dobre napajalnike in ne vzet vsakega s..... - doticnega je namrec model, ne uni iz servisa da ne bo pomote, "odsraufal" kar iz enega ohisja.
Komaj cakam na svoj stari napajalnik, pol se bom pa spet lohka ucil navijanja z vaso pomocjo .
- spremenil: pop ()
VASkO ::
ej, ta napajalnik je za en drek
sem ga mel sam pa ni bil sposoben gnati athlona TB1400, zmozen je bil le do 1333mhz, pol pa tema ->zamenjava napajalnika in glej ga zlomka, dela mi XP na 1940mhz (pa prejsnji athlon tudi brez problema z novim napajalnikom)
sem ga mel sam pa ni bil sposoben gnati athlona TB1400, zmozen je bil le do 1333mhz, pol pa tema ->zamenjava napajalnika in glej ga zlomka, dela mi XP na 1940mhz (pa prejsnji athlon tudi brez problema z novim napajalnikom)
Yacksy ::
Prvo kot prvo sem len in se mi ne da uni mer okol vlačt. DRugo kot drugo pa je treba amper meter vezat ZAPOREDNO tako da spet to mal jebe kako izvest.
Zdi se mi da bi en programček rešil veliko težav. Seveda če obstaja
Zdi se mi da bi en programček rešil veliko težav. Seveda če obstaja
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težava(prosim poglejte)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1189 (814) | princ135 |
» | Barton 2500+@200x10.5 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4328 (3371) | EvilK|NG |
» | Barton-M (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Navijanje | 33274 (16879) | K0K0 |
» | Chiftek 420W spreminjanje voltaže (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7074 (5686) | BigSexy |
» | Gigabyte 7vrxp plosca, AMD XP2000+Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1419 (1023) | schurda |