» »

Problem s procesorjem!

Problem s procesorjem!

Štefan ::

Lep pozdrav!
Imam en problem. pred nekaj dnevi sem nameraval očistiti hladilnik oz. ventilator, ki je na procesorju. ko sem hladilnik odstranil sem obrisal pasto iz procesorja in hladilnika, nato očistil ventilator na hladilniku in šele nato ugotovil, da nimam paste(nisem je našel..). hladilnik sem namestil nazaj brez paste in prižgal računalnik, ampak mi ne zažene windowsa. Samo ¨laufa¨ v prazno.. prosil bi za pomoč..

matonson ::

1. najprej kupi pasto
2. lavfa pa lahko v prazno, ker nisi nazaj priklopil 4 ali 8 pin konektorja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: matonson ()

TOP ::

Štefan je izjavil:

Lep pozdrav!
Imam en problem. pred nekaj dnevi sem nameraval očistiti hladilnik oz. ventilator, ki je na procesorju. ko sem hladilnik odstranil sem obrisal pasto iz procesorja in hladilnika, nato očistil ventilator na hladilniku in šele nato ugotovil, da nimam paste(nisem je našel..). hladilnik sem namestil nazaj brez paste in prižgal računalnik, ampak mi ne zažene windowsa. Samo ¨laufa¨ v prazno.. prosil bi za pomoč..

Zakaj se lotiš dela in ne narediš kot je treba ne vem kaj si sploh razmišljal in vseen prižgal PC,potem pa tukaj sprašuješ neumnosti.Daj nekomu ki ve kaj dela
In naslov spremeni problem je pri tebi ne pri procesorju

Zgodovina sprememb…

• spremenil: TOP ()

Štefan ::

Pasto sem že kupil, pa tudi konektor je priklopljen, vendar še vedno laufa v prazno.

boogie_xlr ::

Matična piska kaj? Na zaslonu je kaj? Poglej, kakšno kodo napake oddaja matična(piski, svetleče diode, 7-segmentni displej). Če ni nič, potem je napaka na procesorju.

ADD: Pa morda boš moral priklopiti kakšen piskač na matično, če že ni na matični oziroma na ohišju. Povej kaj več o sestavi računalnika, npr. znamka in model matične(običajno piše na matični).

Zgodovina sprememb…

Gray_Warden ::

kak konektor si slabo priklopil.

zapri škalto in nesi nekomu ki ve kaj dela, preden kaj uničiš.

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

senzor za temperaturo od cpu je pokvarjen! (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
648294 (6457) ziga1990
»

Menjava procesorjev

251401 (1153) srdo
»

računalnik se ugasne

10602 (504) barocco
»

Procesor-hladilnik je lahko karkoli narobe ?

342595 (2171) Urc
»

problemi z radeonom

Oddelek: Strojna oprema
221327 (1067) jest10

Več podobnih tem