» »

Problem

Problem

xmudelx ::

Mogoče to ni problem za ta forum (oprostite, ampak nisem našel foruma, kjer bi bili moški v večini. Prosim če mi lahko pomagate, mi pomagajte, ne pa da se delate norca ali kaj podobnega.

Imam problem, zaradi katerega se zelo obremenjujem. Mislim, da imam na penisu preveč kožice. Ko imam erekcijo kožica še vedno pokriva celo glavico... Brez problema jo lahko potisnem do konca za glavico in še naprej, vendar ko jo spustim se nabere guba takoj za glavico. Če jo nato malo potisnem naprej potem spet skoči čez glavico. Na internetu je kar nekaj moških, ki imajo podoben "problem" kot jaz.. nekateri imajo probleme pri sexu (ženska ne uživa toliko, ker gre glavica večinoma samo ven in nazaj iz kožice kar ne vzburja ženske, ali pa je problem v kondomu, ki se zelo naguba v skrajnih primerih tudi poči), nekateri pa ne. Zaradi tega, še nisem imel spolnih odnosov, ker se bojim razočaranja in odziva punce.

Razmišljal sem, da bi se dal obrezati vendar me je strah ker se lahko, kje zalomi ali pa glavica izgubi občutljivost do te mere da pride do impotence+užitek je manjši za moškega.

**za info: star sem 18 in bi res rad imel spolni odnos. Bilo je že veliko priložnosti pa sem se raje izognil.

Ima še kdo ta problem in če ima probleme pri spolnem odnosu?
Zanimajo me vaše izkušnje s tem? Je to hudo narobe (je to sploh problem??), vas to zelo moti in če je to redek pojav ali ne?


Prosim za vsak iskren odgovor (tak ali drugačen) bi bil zelo hvaležen.

LP

mat xxl ::

Pojdi, do svojega zdravnika naj ti da napotnico za urologa ...in ta ti bo naredil en zelo mini poseg, navadno samo malo poprši z lokalno narkozo in kožica ostane problema pa ni več, poseg za nekaj minut !

genesiss ::

Do doktorja, ja. Neprijetno ti bo maksimalno tisti dan, užival boš pa še vsaj 50 let. Če ne boš tega rešil, se bo to sljekoprej poznalo na psihi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: genesiss ()

xmudelx ::

mat xxl je izjavil:

Pojdi, do svojega zdravnika naj ti da napotnico za urologa ...in ta ti bo naredil en zelo mini poseg, navadno samo malo poprši z lokalno narkozo in kožica ostane problema pa ni več, poseg za nekaj minut !


Ali bi mi lahko prosim malo na bolj opisal ta poseg? Ne vem kaj naj bi pri tem posegu naredili. Kajti nimam fimoze, da bi me obrezali ali delno obrezali ker mi gre kožica normalno, za glavico in nazaj. Bil sem že pri osebnem zdravniku pa mi je ta rekel, da moram najprej sexat, da vidim če bo problem (kar ga jaz čisto razumem, a mi ni hotel dati napotnice za urologa (kao ni razloga)) vendar še vedno bi rad videl če je še kakšen drug način, da bi rešil problem brez obrezanja. Res me malo bolj zanima ta tvoj poseg, ki ga omenjaš.

Drugače pa hvala za tvoj odgovor! :)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Urolog (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7515167 (10462) tony1
»

Obrezovanja žensk/deklic je zločin (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Problemi človeštva
57831071 (15006) T-h-o-r

Več podobnih tem