Forum » Navijanje » Napajalnik skurjen ali deluje??? LC-8750II V.2.2
Napajalnik skurjen ali deluje??? LC-8750II V.2.2
123_meni ::
Računalnik se enostavno ne prižge...
Preverjal sem napajalnik in napajalnik deluje če ga priklopim na sponko in zeleno žico. Vendar ko ga zvežem na ploščo se enostavno računalnik ne prižge...
Napajalnik je LC-8750II V.2.2
Iz računalnika sem pobral že vse ven in dal nazaj kondenzatorji na MB zgledajo OK nič ne smrdi.. tako da mi ni jasno ali je možno da napajalnik deluje samo da nima moči oz. amperaže?
Ima gdo podobno izkušnjo?
Preverjal sem napajalnik in napajalnik deluje če ga priklopim na sponko in zeleno žico. Vendar ko ga zvežem na ploščo se enostavno računalnik ne prižge...
Napajalnik je LC-8750II V.2.2
Iz računalnika sem pobral že vse ven in dal nazaj kondenzatorji na MB zgledajo OK nič ne smrdi.. tako da mi ni jasno ali je možno da napajalnik deluje samo da nima moči oz. amperaže?
Ima gdo podobno izkušnjo?
- spremenilo: 123_meni ()
Aston_11 ::
Preiskusi z novim/drugim.
Par dni nazaj sem imel podoben problem. Delal ni suspend, ni se prav užigal in ugašal.
Par dni nazaj sem imel podoben problem. Delal ni suspend, ni se prav užigal in ugašal.
Mam namen danes probat z novim pa da vidim a je napajalc al je kej druzga odletelo... upam na najbolje HEHE
Evo ugotovitev je bila sledeča napajalnik čisto uredu. To se pravi če skleneš zeleno in črno sponko pri napajalniku in da ta deluje je 90% verjetnost da ni napajalnik ampak kaj drugega... v mojem primeru se je plata nekak zakurla še sam ne vem kako. Ampak je v Garanciji in imam že novo... LP
mr1two ::
To kar si napisal ni nujno da drži. Lahko da se napajalnik zažene sam zase, ampak ni nujno, da bo zdržal bremena, ki so nanj obešena. Razlogov za to je lahko več, med drugim je lahko kaj prekurjeno. Če je napajalnik v garanciji in si ga preizkusil na drugem sistemu in ima iste simptome, ga nesi na garancijo, zamenjali naj bi ti ga takoj(prevert morajo samo, da ga nisi odpiral in če res deluje- ponavadi vzame malo časa).
Če pa dela na drugi, podobni konfiguraciji, potem išči dalje(imo plata največkrat, najbolje je, da vzameš knjigco v roke in preverjaš ali zadeva piska, kako piska..npr če ni rama v režah, ali grafične(če ni integrirane)...)
Če pa dela na drugi, podobni konfiguraciji, potem išči dalje(imo plata največkrat, najbolje je, da vzameš knjigco v roke in preverjaš ali zadeva piska, kako piska..npr če ni rama v režah, ali grafične(če ni integrirane)...)
V mojem primeru sem probal z drugim napajalcem in vse pobral dol iz plate procesor ram in grafično in plata še vedno ni oživela. (NaČeloma bi se vsaj prižgati morala)
Tako da na koncu sem pogruntal da je plata fuč... in zamenjali so mi jo v garanciji nisem vedel da ima plata lahko 36 mesecev garancije, HEHE
Tako da na koncu sem pogruntal da je plata fuč... in zamenjali so mi jo v garanciji nisem vedel da ima plata lahko 36 mesecev garancije, HEHE
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična kartica Asus Radeon 6870 na Lenovo plošči? Kako? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 9959 (8463) | rzidar1 |
» | Crkno PC (kaj je hin?)Oddelek: Strojna oprema | 2735 (2203) | smile- |
» | Računalnik se ne odzivaOddelek: Pomoč in nasveti | 8892 (8339) | Pšenični |
» | računalnik ne vžge (črn ekran)Oddelek: Pomoč in nasveti | 3178 (2920) | janali |
» | udar strele - vse uničeno? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10023 (7468) | gregor |