Forum » Strojna oprema » Izklapljanje modema
Izklapljanje modema
hmm23 ::
Sprašujem, ali je OK, če se vsako noč modem izklopi al to ni dobr in je priporočljivo samo pri nevihtah?
starši stalno želijo, da izklpmo modem in tv sprejemnik ter priklop kompa na električno vtičnico, pa ne vem, če je to dobr narest vsak večer in potem zjutraj/čez dan spet vklapljat vsak dan? :)
starši stalno želijo, da izklpmo modem in tv sprejemnik ter priklop kompa na električno vtičnico, pa ne vem, če je to dobr narest vsak večer in potem zjutraj/čez dan spet vklapljat vsak dan? :)
Mipe ::
Vse skupaj imam priklopljeno na razdelilec z prenapetostno napetostjo. To izklopim ponoči in adijo. Nobene nevarnosti.
Assass1n ::
Jaz vseskup puščam, tv, pretvornik, monitor...edino napajalnik od računala izklopim, ker drugace mi iz neznanega razloga sveti num lock na tipkovnici.
ps. tudi router in modem gorita 24/7
ps. tudi router in modem gorita 24/7
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Assass1n ()
Apek ::
@Gomez9: Ali je razlog poraba elektrike ki je na teh napravah zanemarliva glede na druge porabnike, ali je to zaradi lučk in jih ponoči moti ligtshow.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | a ugašate računalnik (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 19250 (14423) | looser |
» | Izklop iz elektrikeOddelek: Pomoč in nasveti | 3948 (3221) | Boobiz |
» | je dobro imeti racunalnik prizgan 24ur na dan? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8759 (5982) | Fizikalko |
» | Nevihta in PCOddelek: Loža | 2664 (1789) | neoto |
» | A je se kdo danes cez noc (okoli 3:20 zjutraj) imel tezave z racunalnikom? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3031 (2336) | frenk |