Forum » Zvok in slika » Kako narediti fotografijo da bo zgledala kot da je narisana?
Kako narediti fotografijo da bo zgledala kot da je narisana?
joej970 ::
Zdravo
Zanimam me če kdo ve kako fotografijo narediti, da bo zgledala kot da je 'narisana'. Prilagam fotografijo katera je takšna kot si jo želim. Te sem uredil kar na fotoaparatu opcija pa se imenuje COLOR OUTLINE. Kako to narediti na računalniku oz. v photoshopu.
Pozna kdo kak video?
LP, Žan
Zanimam me če kdo ve kako fotografijo narediti, da bo zgledala kot da je 'narisana'. Prilagam fotografijo katera je takšna kot si jo želim. Te sem uredil kar na fotoaparatu opcija pa se imenuje COLOR OUTLINE. Kako to narediti na računalniku oz. v photoshopu.
Pozna kdo kak video?
LP, Žan
- zavaroval slike: Gandalfar ()
Gavran ::
Irfan view image/effects/edge detection ?
Bodimo strpni do virusov. Tudi virusi gripe, prehlada in AIDSa morajo živeti.
podtalje ::
Na spodnji povezavi imaš tudi eno lekcijo na to temo:
http://www.zmaga.com/ucenje.php?id=1598
http://www.zmaga.com/ucenje.php?id=1598
dzinks63 ::
Zanimam me če kdo ve kako fotografijo narediti, da bo zgledala kot da je 'narisana
npr: Photo to pencil sketch efect
Jst ::
V Gimpu je več možnosti oz. filtrov, ki so pod Edge Detect. Drugih programov ne poznam...
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Brane2 ::
Mislim, da ima tudi Inkscape neki na to temo. Uvoziš bitmap, potem pa določiš neko generacijo krivulj, ki sledijo zaznanim robovom ali nekaj takega.
On the journey of life, I chose the psycho path.
garamond ::
Še najhitrejši način je ta, da greš na www.picnik.com/app#/edit/effects, naložiš fotografijo in pod filtri klikneš "Pencil Sketch".
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | grafični programiOddelek: Programska oprema | 2881 (2531) | Dpool |
» | Izšel GIMP 2.8 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 17251 (12966) | LuiIII |
» | ATI AA Filters - kvaliteta AAOddelek: Zvok in slika | 1119 (891) | Jst |
» | LinuxOddelek: Operacijski sistemi | 3077 (1969) | c0ck4m0u53 |
» | Gimp v Photoshop preobleki (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 9000 (7057) | CCfly |