» »

Brezžični komplet tipkovnice in miške, DA ali NE, kateri?

Brezžični komplet tipkovnice in miške, DA ali NE, kateri?

Fifty ::

Torej, zanima me kateri komplet se splača kupiti. Predvsem mi je pomembno, da mi ne bo treba menjat baterij vsake 2-3 tedne, tako da bi prosu, če mi potem svetujete komplet ki "žre" najmanj baterij :) ter če sploh obstaja zadovoljiv komplet kar se porabe tiče oz. ali se splača rajši ostati na kablih. Tnx za odgovore

bluefish ::

Imam komplet Logitech S510 in baterija na tipkovnici sodeč po specifikacijah zdrži pol leta, v praksi pa precej dalje. Miši pa ne uporabljam, ker ostajam na žični. Je pa tudi vzdržljivost miši kar dolga.

Blondek ::

Lahko pa vzameš TOLE v tipkovnici ti bodo baterije vzdržale vsaj 1 leto, miško pa imaš recharchable torej jo lahko polniš preko priloženega polnilca. O kvaliteti pa nebi zgubljal besed, saj je Logitech.

neres ::

Če brezžičnih naprav ne rabiš nujno potem brezveze, IMO. Tudi če ti samo enkrat na leto crknejo baterije sredi dela je to dovoljšen razlog proti.

O kvaliteti pa nebi zgubljal besed, saj je Logitech.

V dobrem ali slabem smislu? Namreč uporabljal sem en podoben brezžični komplet Logitech in je bil najslabši komplet tipkovnice in miške kar sem jih kdarkoli uporabljal. Obupna kvaliteta tipk, ki ne samo da so bile zelo trde in težke ta tipkat, ampak so po ene dveh letih začele še crkovat. Kurzor od miške pa je začel letat sem in tja. LOL. Mogoče samo kak sfaljen primerek, ne bom trdil da so vsi taki..

bluefish ::

Tudi če ti samo enkrat na leto crknejo baterije sredi dela je to dovoljšen razlog proti.
Ponavadi te naprava že precej zgodaj opozori, da bo potrebna menjava in imaš tako precej časa, da pripraviš nov komplet baterij.

damjan11 ::

Jaz bi rekel, če ne rabiš, potem ne kupuj!! Sicer ne vem zakaj bi rabil brezžično edino če se z tem izogneš kakšnemu vrtanju v kakšen kos pohištva drugače pa eno solidno tipkovnico in lasersko miško in je to to.

pirlo ::

Jaz sem tudi proti brezžičnemu. Če vzameš brezžični komplet na ir, boš moral sprejemno postajo vseeno priklopit s kablom, tako da profitiraš samo pri enem kablu, s tem da boš moral menjavati baterije, miška bo včasih šla malo po svoje, kaka tipka ti ne bo prijela ... če pa vzameš brezžični komplet na 2,4GHz pa imaš samo en ključek v usb s čimer profitiraš na kablih ampak če maš wireless internet boš popizdil, ker bo prihajalo do interferenc in ne bo delalo vredu. Vsaj to se meni dogaja pri wireless miški, ko začnem downloadat malo bolj, miška postane slabo odzivna, pa je logitech, da ne bo kdo rekel da je problem v firmi.

Naabo ::

če maš wireless internet boš popizdil, ker bo prihajalo do interferenc in ne bo delalo vredu. Vsaj to se meni dogaja pri wireless miški, ko začnem downloadat malo bolj, miška postane slabo odzivna, pa je logitech, da ne bo kdo rekel da je problem v firmi.


Jaz teh težav glede brezžičnih mišk nimam. Si lastim dve, AP je postavljen v sosednji sobi, P2P laufa več ali manj 24/7...

hamurabi ::

Sam sem vzel brezžični komplet z lasersko miško znamke TRUST in zaenkrat(pol leta) mi še ni bilo potrebno polniti baterij.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero brezžično miško kupiti? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
10028232 (9839) Kayzon
»

Brezžična miška Logitech MX600 ne deluje

Oddelek: Pomoč in nasveti
61729 (1621) Eventus S
»

Brezžična tipkovnica in miška

Oddelek: Kaj kupiti
81507 (1507) zee
»

Kateri brezžični komplet (tipkovnica+miška) kupti?

Oddelek: Kaj kupiti
81465 (1352) il
»

Katera brezžična tipkovnica?

Oddelek: Kaj kupiti
222946 (2367) ddeben

Več podobnih tem