Forum » Pomoč in nasveti » Dostop do particije zunanjega diska
Dostop do particije zunanjega diska
Korenchek ::
Iščem in ne najdem prave informacije o rešitvi mojega problema. Zunanji disk deluje normalno na enem računalniku. Eden ga pa ne zazna oz. ga ne more odpreti. Disk je sicer viden povsod (Disk manager, Varno odstranjevanje), le v npr. Moj računalnik-u ne, ne morem dostopati v particijo. V disk managerju je prikazan kot disk brez oznake (Disk 1). Ko želim izbrati možnost Change drive letter and paths in Properties, se mi prikaže naslednje okno (tudi po restartu).
Ne vem kdaj je prišlo do tega problema, pred tem nisem imel nikoli problemov z zunanjim diskom. Ne bi pa rad izgubil pomembne vsebine na njem. Najpomembnejšo sem si pa za vsak slučaj že shranil na drugi računalnik.
Ne vem kdaj je prišlo do tega problema, pred tem nisem imel nikoli problemov z zunanjim diskom. Ne bi pa rad izgubil pomembne vsebine na njem. Najpomembnejšo sem si pa za vsak slučaj že shranil na drugi računalnik.
For those about to rock - we salute you!
- zavaroval slike: Mavrik ()
ST-777 ::
Program Hard Disk Manager 2011 omogoča rešitve različnih težav, ki nastanejo na disku. Morda bo rešil tudi tvoj problem.
Korenchek ::
Hvala diavolo, sem že imel upanje, da mi bo uspelo s kakšnim postopkom izmed teh, ki so opisani na teh dveh forumih, vendar, ni mi uspelo.
Upam da mi uspe s Hard Disk Managerjem, hvala ST-777.
Upam da mi uspe s Hard Disk Managerjem, hvala ST-777.
For those about to rock - we salute you!
Duhec ::
@Korenchek, daj raje povej, če ti v "diskpart" modu, ko daš "list volume" izpiše kak Nosilec/Volume, ki nima dodeljene črke ?! Samo tistemu preko ukaza "select" in "assign" dodeliš črko. Imeti moraš admin pravice.
Če imaš še kake druge usb naprave jih izklopi, medtem ko testiraš usb zunanji disk, ki te heca.
Imaš mogoče kake mrežne povezave(mapirane diske), ki zasedejo privzeto črko pogona ?
Če imaš še kake druge usb naprave jih izklopi, medtem ko testiraš usb zunanji disk, ki te heca.
Imaš mogoče kake mrežne povezave(mapirane diske), ki zasedejo privzeto črko pogona ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik ne najde diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1001 (851) | alese |
» | Priklop drugega SATA diskaOddelek: Strojna oprema | 2897 (2481) | amigo_no1 |
» | HP prenosnik formatiranje, resize particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 2009 (1897) | 1309976 |
» | Saj se ne more zgoditi meni - izbris particije wtf? (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 4854 (3836) | Dejk0 |
» | Linux EXT4 branje na Win7 ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1773 (1458) | Iatromantis |