Forum » Pomoč in nasveti » tiskalnik canon
tiskalnik canon
Gutjerez ::
pojavil se mi je problem...
imam tiskalnik canon mg 5150
in v njega gre 5 kartuš od tega sta dve črni. in črni sta obe dve polnivi ostale pa total minimum.
Danes sem nekaj printo in dve kartuši sta total prazni. Na printeru piše Zmanjkalo je črnila. Zamenjajte vložek.
Sedaj jaz ne potrebujem rdeče barve. ampak niti črno ne gre printati. Sprve napiši naj zamenjam črnilo.
kaka pomoč?
Ker ena barva stane 22 EUR. krat 5 ? pa dobim novi tiskalnik.
Dve črni sta polnivi in rad bi da bi samo te dve uporablo.
imam tiskalnik canon mg 5150
in v njega gre 5 kartuš od tega sta dve črni. in črni sta obe dve polnivi ostale pa total minimum.
Danes sem nekaj printo in dve kartuši sta total prazni. Na printeru piše Zmanjkalo je črnila. Zamenjajte vložek.
Sedaj jaz ne potrebujem rdeče barve. ampak niti črno ne gre printati. Sprve napiši naj zamenjam črnilo.
kaka pomoč?
Ker ena barva stane 22 EUR. krat 5 ? pa dobim novi tiskalnik.
Dve črni sta polnivi in rad bi da bi samo te dve uporablo.
Nikoli ne obupaj, saj je tukaj slo-tech
francek1 ::
Kupi črnilo za 40 € za liter na ebayu in reseter v Hongkongu pa Canonu jezik pokaži. AL GA PA MENI ZA 30 € PRODAJ...;-))
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
mat11 ::
Na ebayu komplet z poštnino ca 14 evrov, malo pobrskaj. Tako poceni že dolgo časa nisem printal.
mat
te cene so sploh resnične? če so že a me pol pri poštnini namočijo?
in ko se prijavim na ebayu me prosi poštno številko vpišem 9222 in je premalo številk. wtf
in tudi ime pošte negre napisat. vsaj pr men ne..
in ko se prijavim na ebayu me prosi poštno številko vpišem 9222 in je premalo številk. wtf
in tudi ime pošte negre napisat. vsaj pr men ne..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gutjerez ()
ka če bi ti naročo pa bi jaz od tebe pol kupo? ker jaz nisem registriran pa še nikoli naročo. če ti seveda nebi blo odveč. se lahko zmenima pokličema pa je to to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Kaj kupiti | 161874 (288) | Han |
» | Neoriginal kartuše ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 8995 (1781) | Nikonja |
» | Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 39017 (22731) | gazer |
» | Kateri tiskalnik -> pogoj: najcenejše kartuše (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 30676 (19946) | bobby |
» | Epsonov tiskalnik zavrže 20 odstotkov črnila (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 37981 (28629) | Tomi |