Forum » Zvok in slika » Blu-ray predvajalnik
Blu-ray predvajalnik
kobra111 ::
Doma imam komplet za hišni kino. Problem imam v glavni enoti (se pravi predvajalnik), ki mi že lep čas ne dela tako kot bi morala, zato sem se odločil da jo zamenjam.
Ker je z zvočniki vse v redu, me zanima, če je mogoče zamenjati samo dvd enoto. Sem sicer prepričan da se da, ampak rad bi vedel na kaj moram pazit? Mora pa omogočat poleg predvajanja raznih formatov tudi priklop vseh zvočnikov (5.1) in da potem stvar jasno tudi deluje tako kot mora. Trenutno mam celoten sistem povezan tudi s TV preko optičnega kabla, tako da bi blo fajn da bi zvok iz TV tudi potem šibal na tiste zvočnike.
V mislih sem imel kakšen Blu-Ray predvajalnik, ampak sem opazil, da se cene gibljejo od 100 do 400€. Rabil bi kakšen nasvet glede izbire. Pomembne so mi zgoraj naštete stvari. Najbolj me zanimajo stvari okrog zvoka, ker nisem siguren če to laufa potem tako kot more.
Hvala.
Ker je z zvočniki vse v redu, me zanima, če je mogoče zamenjati samo dvd enoto. Sem sicer prepričan da se da, ampak rad bi vedel na kaj moram pazit? Mora pa omogočat poleg predvajanja raznih formatov tudi priklop vseh zvočnikov (5.1) in da potem stvar jasno tudi deluje tako kot mora. Trenutno mam celoten sistem povezan tudi s TV preko optičnega kabla, tako da bi blo fajn da bi zvok iz TV tudi potem šibal na tiste zvočnike.
V mislih sem imel kakšen Blu-Ray predvajalnik, ampak sem opazil, da se cene gibljejo od 100 do 400€. Rabil bi kakšen nasvet glede izbire. Pomembne so mi zgoraj naštete stvari. Najbolj me zanimajo stvari okrog zvoka, ker nisem siguren če to laufa potem tako kot more.
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hišni kino sistem - Kaj kupiti ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 32498 (24037) | p|X| |
» | zadnja dva zvočnika ne delata (5.1)Oddelek: Zvok in slika | 1801 (1654) | echoman |
» | DVD predvajalnik predvaja le del zvokaOddelek: Zvok in slika | 2399 (2015) | Wit75 |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16677 (10616) | FlamE#7 |
» | [divxvid] Kiton predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 3898 (2400) | mare3210 |