Forum » Zvok in slika » Gledanje 3d filnov na tv
Gledanje 3d filnov na tv
koseks ::
Pozdravljeni,
nabavil sem Samsung UE46D6530 (3D) in poleg dobil 4 aktivna 3d očala iz partisa sem si potegnif en 3D film Capitan America SBS da bi stestiral in po 20 minut gledanja so se mi začelo oči solzit in peč ter bolet glava. Ko sem pa bil v kinu se mi to ni zgodilo. Je to mogoče kaka nastavitev al je pač to tak tv?
nabavil sem Samsung UE46D6530 (3D) in poleg dobil 4 aktivna 3d očala iz partisa sem si potegnif en 3D film Capitan America SBS da bi stestiral in po 20 minut gledanja so se mi začelo oči solzit in peč ter bolet glava. Ko sem pa bil v kinu se mi to ni zgodilo. Je to mogoče kaka nastavitev al je pač to tak tv?
gorann ::
mogoce ker so aktivna ocala, mogoce
folk povecini jamra cez taka ocala, baje so pasivna velik boljs za gledanje
folk povecini jamra cez taka ocala, baje so pasivna velik boljs za gledanje
Phantomeye ::
meh, nujno bi moral tehnologijo 3D očal zamenjat s čim drugim. Pomoje nisem edini, ki pride iz kina z glavobolom.
gendale ::
ta 3d tehnika je zaenkrat bolj tko tko
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
roCkY ::
Povsem OK je 3D na ustreznem ekranu. Samsung serija 6 ima težave. Kolker vem je Samsung tudi že umaknil 3D (logotip) z te serije. Kako trenutno stojijo zadeve pa na njihovo stran in Wikipedijo ter "Google" pogledat...
Del ljudi pa ima težave s 3D neglede na tehniko prek katere se zadeva producira. Morda si med njimi in ne boš zadeve nikoli mogel spremljat.
Del ljudi pa ima težave s 3D neglede na tehniko prek katere se zadeva producira. Morda si med njimi in ne boš zadeve nikoli mogel spremljat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera 3D očala za Philips 40PFL4508KOddelek: Zvok in slika | 1398 (1313) | Djz3l3 |
» | Samsung vs LG (TV)Oddelek: Zvok in slika | 4504 (3641) | zegler |
» | Lcd 3d televizija????Oddelek: Zvok in slika | 6573 (6162) | kronos_10_ |
» | 3D HD TV Sprejemniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 9674 (7589) | Spajky |
» | nVidia GeForce 3D Vision KITOddelek: Kaj kupiti | 2543 (2313) | reXor |