» »

Povezava Onyko 609?

Povezava Onyko 609?

Davidoff ::

Pozdravljeni!

Lastim si omenjen receiver, PS3, Xtreamer imam Panasonic plazmo in v stanovanje mi pride kabelska tv. Da pa nebi kupoval kablov, da bi mi v predalu počivali me sedaj zanima kako naj povežem omenjene stvari. Za kabelsko mi je jasno, za ostale stvari pa me zanima ali je najboljše, da jih na reciver povežem preko HDMI kablov? Ali bo potem špilala zadeva PS3->Reciver->TV in ostalo v takšni kombinaciji?

A še mi kdo razloži kako bi naj delovala zadeva DLNA z Widnows 7 ter Onkyo Remote, ki je na voljo na Android Platformi? Ali rabim za tole ta Onkyo adapter, ki mi omogoča wireless ali je lahko to preko domačega omrežja? Hvala.
Pivo Laško vsak dan eno flaško!
  • spremenilo: Davidoff ()

djensi ::

Jaz imam reciver od yamahe, in imam povezano vse skupaj preko HDMI kablov in sicer TV panasonic, računalnik in pa xbox360 imam pa tut še potem komunikator od siola samo ga imam pa povezanega direktno na TV pa samo za zvok na reciver, ker mi ni vredu če morm met reciver pržgan če zvečer pržgem TV sam za pov ure, k pol itak zaspim.

Drugače pa a nisi dobil nobenih navodil zraven, pri yamahi je cela bukla pa naslikan use pa še celo v slovenskem jeziku, tko da bi vsak znal povezat.

Drugače pa tv priklopiš na OUT, ostale stvari k ti pa pošilajo sliko pa zvok daš pa na ostale HDMI1, HDMI2... Potem imaš pa tudi opcije da nastaviš da ti bere sliko iz enga kanala pa zvok iz drugega...opcij je kar, vsaj pri mojem je tko, dvomm pa da se tukaj razlikujejo.

tsatthoggua ::

PS3>Receiver>TV ti bo delal brez problemov (potem na receiverju izberes vhod na katerega imas PS3 priklopljen - verjetno GAME).

Glede DLNA in Android ti pa ne znam pomagat, ker te kombinacije nimam - imam pa Asset DLNA instaliran na Win7 in mi potem preko NET (na receiverju izberes) najde server in lahko vse upravljas z dalincem.

Slowenc ::

Mene pa zanima katere zvočnike imaš vezane na Onkyo?
Skiny gate.

tsatthoggua ::

Jest imam samo stereo zvocnika - KEF Q300.

Davidoff ::

No zadeva je taksna, da sem povezal kot ste mi svetovali. Bega me le to, da ko imam TV in reciver povezan preko HDMI, se pravi TV(HDMI1) reciver(HDMI OUT), kar pa mi naredi nek bluescreen, kar pa mi ni cisto jasno. Signal od kabelske peljem direkt na TV, na reciver tako ne gre a ne. A ne bi rabil potem se TV povezat z optiko na reciver?
Pivo Laško vsak dan eno flaško!

gorann ::

seveda, teb ta povezava iz hdmi out iz receiverja na tv ne prenasa zvoka v kontra smeri, da bos ti to potem poslusal na zvocnikih

povezi z opticnim kablom, se najceneje

Davidoff ::

Mhm...se pravi, da iz reciverja HDMI out je to da imam reciverjev meni na TV. To dela normalno, bluescreen pa je verjetno zarad tega ker ne najde video signala. Vsaj mislim da je tako ali pac?
Pivo Laško vsak dan eno flaško!

gorann ::

receiver hdmi out pomeni, da gre slika in zvok iz receiverja v tv/projektor
sliko pa dobis na tvju tako, da na receiverju nastimas kateri vir hoces gledat, ali je to ps3 ali pa kaksna druga konzola, oziroma dvd predvajalnik, ki je povezan na receiver

v tvojem primeru sama kablska nima veze z receiverjem, ce bi pa hotel zvok na teh zvocnikih moras pa nekako povezat tv in receiver, najlazje z opticnim toslink kablom


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Priklop hišnega kina

Oddelek: Zvok in slika
265734 (3574) ninjaxx
»

Iz DolbyDigital oz. ProLogic v DTS

Oddelek: Zvok in slika
82401 (1957) integral15
»

povezava laptopa,reciverja in plazme

Oddelek: Zvok in slika
71851 (1706) kokos25
»

Kateri A/V reciever? (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
6311106 (8117) BigWhale
»

[Hi-Fi] - Hišni kino sistemi 3.1, 5.1, 7.1... (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
16634581 (17352) josko674

Več podobnih tem