Forum » Zvok in slika » Win7 ne prepozna LCD TV
Win7 ne prepozna LCD TV
rzhektor ::
Problem je sledeč
Pred tednom dni sme se odločil, da na novo naložim računalnik, namesto XPjev sem so odločil za WIN7. Težava pa je v tem, da ti novi windowsi ne prepoznajo TVja. Grafična je geforce 8500GT z dvema DVIjema, na enem je montitor, na drugemo pa DVI=>HDMI konverter, preko katerega imam s HDMI kablom povezan TV. Na Xpjih je 2 leti vse skupaj lepo delalo, sedaj pa na teh novih Windowsih nikakor ne dobim slike na TV. Že 2 dni iščem rešitev na netu, a nisem našel nič uporabnega. Poskušal sem s številnimi driverji (tudi Vistinimi) a brez uspeha.
Ima kdo kakšno idejo/nasvet?
Pred tednom dni sme se odločil, da na novo naložim računalnik, namesto XPjev sem so odločil za WIN7. Težava pa je v tem, da ti novi windowsi ne prepoznajo TVja. Grafična je geforce 8500GT z dvema DVIjema, na enem je montitor, na drugemo pa DVI=>HDMI konverter, preko katerega imam s HDMI kablom povezan TV. Na Xpjih je 2 leti vse skupaj lepo delalo, sedaj pa na teh novih Windowsih nikakor ne dobim slike na TV. Že 2 dni iščem rešitev na netu, a nisem našel nič uporabnega. Poskušal sem s številnimi driverji (tudi Vistinimi) a brez uspeha.
Ima kdo kakšno idejo/nasvet?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odstranitev vsega in nova namestitev sistema windows 8.1 ?Oddelek: Operacijski sistemi | 671 (613) | lukalukov |
» | boot iz CD-Ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 1021 (657) | 68bullitt |
» | Kako naj namestim nove Windowse?Oddelek: Operacijski sistemi | 1850 (1212) | flameir |
» | Windows ne pride v sistemOddelek: Operacijski sistemi | 1143 (1056) | 5er--> |
» | začaran krog vklopa Windows XP-jaOddelek: Operacijski sistemi | 1218 (913) | butec |