Forum » Strojna oprema » Računalnik se ne poveže z internetom
Računalnik se ne poveže z internetom
potepuhec ::
Pozdravljeni!
Imam težavo, ki je nikakor ne znam rešit.
Kar naenkrat se računalnik noče več povezat preko kabla na internet. Imam t-2 ampak tezava ne bi smela biti v modemu oz kablu, ker vsi prenosniki, ki jih imam delajo na vseh kablih bp, samo stacionarc se ne poveže. Poizkusil sem čuda od instaliranja driverjev za mrezno, brisanja oz resetiranja mreznih nastavitev,....
Ce kabel izstekam modem to vidi ne morem pa recimo popravit povezave. imam pa win xp. V statusu sem povezan pri aktivnostih pa imam samo poslane pakete prejetega pa nobenega
Za pomoč in predloge se zahvaljujem
Imam težavo, ki je nikakor ne znam rešit.
Kar naenkrat se računalnik noče več povezat preko kabla na internet. Imam t-2 ampak tezava ne bi smela biti v modemu oz kablu, ker vsi prenosniki, ki jih imam delajo na vseh kablih bp, samo stacionarc se ne poveže. Poizkusil sem čuda od instaliranja driverjev za mrezno, brisanja oz resetiranja mreznih nastavitev,....
Ce kabel izstekam modem to vidi ne morem pa recimo popravit povezave. imam pa win xp. V statusu sem povezan pri aktivnostih pa imam samo poslane pakete prejetega pa nobenega
Za pomoč in predloge se zahvaljujem
potepuhec ::
Se en podatek, ce bo kaj pomagal....
ne morem se povezat in dobit ip od serverja....unable to contact your DHCP server. Request has timed out
ne morem se povezat in dobit ip od serverja....unable to contact your DHCP server. Request has timed out
Webeg ::
Eno vprasanje. A samo na internet se ne poveze? Oziroma vidis domaco mrezo? Ter lahko dostopas do drugih racunalnikov?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WiFi in androidOddelek: Omrežja in internet | 12928 (10006) | Anaa1 |
» | Težava z dostopom do internetaOddelek: Omrežja in internet | 2319 (2116) | solatko |
» | Mreža - en PC se ne poveže prek routerjaOddelek: Omrežja in internet | 1154 (1154) | blackclaw |
» | problem z mrežno karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 2013 (2013) | marsovcek |
» | ADSLOddelek: Omrežja in internet | 2052 (1552) | amigo_no1 |