Forum » Pomoč in nasveti » OSX in openSUSE - kako videti diske
OSX in openSUSE - kako videti diske

twom ::
Imam tri računalnike (Win 7, OSX Lion, openSUSU 12.1) v WLAN mreži.
Kako najlaže skonfigurirati vse tri sisteme, da bojo videli diske med seboj (mape s slikami, filmi, itd).
Tudi samo OSX in openSUSE mi bo za začetek dovolj.
Lep pozdrav,
Peter
Kako najlaže skonfigurirati vse tri sisteme, da bojo videli diske med seboj (mape s slikami, filmi, itd).
Tudi samo OSX in openSUSE mi bo za začetek dovolj.
Lep pozdrav,
Peter

twom ::
Ok, SAMBA.
Nastavim share ene mape na openSUSE-ju.
V Windows 7 -> Network -> Computer vidim Linux računalnik in mape (users, group, .., sherano mapo) ne vidim pa vsebin. Ne sprejme mi passworda!
Pri logiranju imam vedno ImeMojegaWin7Računalnika\MojUserAcount ..., kako naprej?
Lp,
Peter
Nastavim share ene mape na openSUSE-ju.
V Windows 7 -> Network -> Computer vidim Linux računalnik in mape (users, group, .., sherano mapo) ne vidim pa vsebin. Ne sprejme mi passworda!
Pri logiranju imam vedno ImeMojegaWin7Računalnika\MojUserAcount ..., kako naprej?
Lp,
Peter
Zgodovina sprememb…
- spremenil: twom ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mandriva linux 2010 - se ne boota po namestitvi popravkovOddelek: Operacijski sistemi | 1721 (1436) | Icematxyz |
» | [OpenSuse 10.1] Apparmor, Yast in kernel problemiOddelek: Operacijski sistemi | 1427 (1319) | imagodei |
» | Katera Linux distribucija je primerna zame? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 11883 (9616) | kriko1 |
» | [Linux] Distro z najhitrejsim boot casom?Oddelek: Operacijski sistemi | 1351 (1106) | kriko1 |
» | Suse 10.0 - Kaj z njim? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6647 (4870) | kriko1 |