Forum » Strojna oprema » skurjena h+ kartica
skurjena h+ kartica
js ::
Ko sem na racunalnik priklopil monitor (SyncMaster 757nf) mi je zacelo smrdet iz H+ kartice. Kot kaze je 2 cipa skurilo. A ja to pac slucaj in mi je crknila sama od sebe ali so kaki drugi vzroki? Prosim za mnenja, da vem, ce se mi splaca kupiti novo, ali bo sla se druga v dim.
H+ kartica je hollywood+. Kartica zagledanje DVD-jev, ki skoraj popolnima razbremeni procesor.
Mam procesor AMD 1600. H+ stane okrog 20 jurjev, sam se pa ne dobi vec - tako vsaj JAE in Power plus. S tako kartico je slika bistveno boljsa kot pa recimo, ce samo programsko dekodiras (npr. Power DVD). Vsaj jaz vidim razliko. S tako kartico je slika na TV kot bi imel player. Po moje sele tu potem res vidis razliko med DVD in DivX.
Sicer pa - zakaj je kartica crknila, oziroma se skurla. A ma ze kdo kako izkusnjo, da se mu je katerakoli PCI kartica zasmodila.
Sicer pa - zakaj je kartica crknila, oziroma se skurla. A ma ze kdo kako izkusnjo, da se mu je katerakoli PCI kartica zasmodila.
a res noben ne ve zakaj bi se pci kartica zasmodila (dva čipa na njej). zgodilo se tut še ni nikomur,
Blup ::
A garancije pa nimaš?
Vpraši na servis, tm k si kupu... zihr kej o tem vejo...
... če se ti splača novo kupt? za 20k jst nebi nč kupvou kar bi mi mal polepšal sliko... ti se pa odloč... če maš denar... mogoče si za ta denar raj kup kkšn dolbi če še nimaš...
Jst k gledam na TV out filme jih TV že tko poslabša, da je slika slabša od monitorja, tko da jst tega zihr nebi kupu... še posebi pa ne zrd tega da bi razbremeniu procesor...
Blup
Vpraši na servis, tm k si kupu... zihr kej o tem vejo...
... če se ti splača novo kupt? za 20k jst nebi nč kupvou kar bi mi mal polepšal sliko... ti se pa odloč... če maš denar... mogoče si za ta denar raj kup kkšn dolbi če še nimaš...
Jst k gledam na TV out filme jih TV že tko poslabša, da je slika slabša od monitorja, tko da jst tega zihr nebi kupu... še posebi pa ne zrd tega da bi razbremeniu procesor...
Blup
SasoS ::
Če te res moti slabša kvaliteta TV-Outa raje investiraj v kakšen standalone DVD player (dobiš že za 35K!). Precej bolje naložen denar.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali nagraditi najditelja bančne kartice? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8594 (6457) | Tilen |
» | Poden od podna: Hecules in R8500 LE (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 7812 (5037) | rap3r |
» | Gledanje DVD filmov na TV izhoduOddelek: Zvok in slika | 2815 (2379) | buhica1 |
» | Kera grafična je bolš?Oddelek: Kaj kupiti | 2864 (2258) | _Mortal_ |
» | DivX v mpegOddelek: Zvok in slika | 998 (811) | simon |