Forum » Pomoč in nasveti » web cam
web cam
T-Mac ::
zivjo
zanima me ali se da preko mojega racunalnika na drugem nekem oddaljenjem racunalniku aktivirati web cam da opazujes na drugi strani uporabnika...nekaj se mi zdi da je imel to nekdo nastavljeno, ne mislim to poceti ampak me zanima samo za informacijo
hvala in lp
andrej
zanima me ali se da preko mojega racunalnika na drugem nekem oddaljenjem racunalniku aktivirati web cam da opazujes na drugi strani uporabnika...nekaj se mi zdi da je imel to nekdo nastavljeno, ne mislim to poceti ampak me zanima samo za informacijo
hvala in lp
andrej
T-Mac ::
zato ker je punci nekdo rihtal racunalnik in se ji je na intervale prizigala in zato sem dobil tak obcutek :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kickstarterja v Slovenijo ne bo pred 2018. Lahko stvari pospešita kralj Instagrama inOddelek: Novice / Ostale najave | 5461 (3476) | slovencl |
» | Matematiki na olimpijadi osvojili en bronOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7957 (6322) | St753 |
» | Voziček za orodjeOddelek: Loža | 2173 (1882) | gig |
» | največji slovenski forum oz. najhitrejse dobis odgovor in v velikem steviluOddelek: Pomoč in nasveti | 6941 (5699) | gendale |
» | Izdelava termočlena za merjenje temperatureOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2319 (2139) | enTelet |